Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz blakey #1881 üzenetére

    blakey
    Látom, hogy azért te se hiszel szentül ezekbe a "mókusvakítós Hz értékekben. Lehet, hogy van valami előnye, de azt te is tudod, hogy inkább marketing az egész.(az értékek alapján egy külső szemlélő nem is tudná összehasonlítani pld a Pana-t a Sony-val, a Samuval, vagy a másik kétbetűssel)

    Daywalkerke
    Vinyó: a Panák 3 TB-ig tudják lekezelni a vinyókat. De akár 4 Tb-s lemezekkel is kompatibilis lehet (ebben az esetben hálózatban kell használni) viszont, 500 giga felett, már a HDD-s feliratú USB2-es alj lesz a nyerő, mert a másik -USB 1 alj- valamiért nem tudta nekem sem az 500 gigás vinyómat felpörgetni (?)

    A filmek kompatibilitása már 1000x ki lett beszélve itt. Azt kell tudnod, hogy 100%-os kompatibilitással egyetlen egy TV sem rendelkezik, a 720p és 1080p filmeket szépen viszi, ha nem nagyon magas a bitrate-jük (lehetőleg ne a 40 MB bitrate-es Trinity-s, Star Wars-t próbáld vele lejátszani)

    Szerviz:A Pana szervize kiemelkedően jó (ellentétben a sokat szidott Etele u.-i Sony szervizzel) Szürke import a Pana esetében nem nagyon szokott fennállni, mivel a cég az öreg kontinensen un. Pan Európai garanciát mellékel a dobozba (tehát a Samu/LG-vel ellentétben nem szűkített, regionális gart pakol a TV mellé) A lényeg, hogy az EU-n belül vásárolj. Ebbe ugye belefér a szlovák Mall.hu és a román eMag is.
    A készülékre kivétel nélkül Mo.-n 2 év gyári garancia jár (időnként szoktak lenni 5 éves promóciók is, de téged ennél a modellnél ez nem érint) Főbb hivatalos forgalmazók: Videopart/Panaudio, Extreme Digital, Euronics, Auchan, Tesco, Media Markt. De ahogy írtam, veheted a SEFT Kft-től is (tényleg létezik ilyen bejegyzett cég!) a lényeg, hogy a TV dobozában, a magyar leírás mellett található garancia rendesen ki legyen töltve [link] és meglegyen a számlád.
    Érdekesség: Ha esetleg Németországban vásárolod a TV-t -ebben az esetben értelemszerűen német számlád lesz-, az ottani garancia idő vonatkoznak rád (azt hiszem, hogy ott csak 1 év) de mivel mi is az unió lelkes tagjának számítunk (még) meggariztathatod idehaza is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák