Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz Devid_81 #31374 üzenetére

    Gyááá...akor te is vágod mi az a rodeó :((( Itt picit máshogy megy. Kezdve azzal hogy iszonyatosan nagy a frixi e téren, borzasztó sok pár küzd meddőséggel, ijesztően nagy százalékát érinti a lakosságnak...csak ugye nem nagyon beszélnek róla és amikor bemész akkor bizony nyakon vág a valóság. Ebből következik, hogy itt legalább 50 sorstárssal vagy összezárva egy egy alkalommal. A kemény része az amikor látod sorba kijönni a párokat amikor nyelik a könnyeiket és támogatják ki egymást...mondjuk mi is voltunk ebben a cipőben. Az egy dolog, hogy 42 évesen már nehezebben jön össze, de itt 20-30 éves pároknak nem sikerül akik jóval jobb állapotban vannak tőled minden téren és bizony ilyenkor óhatatlanul jönnek a kétségek.
    Nekem még fizetős (most már full ingyenes az első 5 beültetés), de erősen támogatott kaland volt. Azt elmondhatjuk, hogy e téren minden segítséget megkapsz itthon, viszont iszonyatosan túl van terhelve a rendszer és néha küzdeni kell mint disznó a jégen. 2db inszemináció és 1 beültetés volt sikertelen (ez 500k körül megállt anno, de magán praxisban sokszorosa lenne). Pont készültünk a második beültetésre amikor az asszonypajtás sebességbe maradt :B Persze biztosat soha nem fogunk tudni, de az a 3 adag hasbaszuris/hormonkúra meg a vele járó csesztetés miatt sikerült a kisfiam...legalább is én szentül hiszek benne. :K Ezek a hormonkúrák egymásra épülő kezelések. Minél több az alkalom annál nagyobb az esély.
    Minden esetre kitartást kívánok neked és a párodnak hozzá! :R

    Más...
    X570 akkor kell ha több Gen.4-es nvme ssd-t akarsz és/vagy ssd sebesség fetisiszta vagy. A Toma egy erős proci+pcie 4.0 vga+1db pcie 4.0 ssd és pár sata-ás ssd/hdd-re tökéletesen megfelel.

Új hozzászólás Aktív témák