Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz Jinxb1rd #11227 üzenetére

nem nem erről van szó...sajnálom ha ez jött le.
    leirtam, hogy a heroes egy fos...szerintem egy fos, tény és való, hogy nem irtam oda, hogy szerintem, meghogy ezért-azért nem tetszik, de gondoltam ez mindenkinek egyértelmü, vagy ha az ember azt mondja, hogy a kék szin az szép, ahhoz oda kell irnia, hogy "szerinte", vagy ki kell fejtenie, hogy más elfogadja a véleményét?

Erre jön, és elkezd személyeskedni, és, hogy ismer már egy-két topicból (konkrétan a horgász topicban konfrontálódtam, amit irtam is, máshol nem láttam...a tagot itt nem láttuk már több mint fél éve, és ezzel jelentkezik be ismét, rá néhány napra, hogy ott rosszul fogalmaztam (ezek szerint most szintén))

wowozni sosem wowoztam...(nem is mondok róla véleményt, ezért nem is teljesen értem az első részét a hsz-nak)

az, hogy itt sok embert ismerek és játszok velük annyit jelent számomra csupán, hogy itt jópáran tudják, hogy nem vagyok talán egy szar alak, és lehet velem csapatban játszani, sosem irtam pl. olyat, hogy 2500 alatt milyen noob-ok vannak ( :B most rád utalok, mert ha jól emlékszem neked volt hasonló hsz-od amikor rád ugrottunk....pedig az is szimplán szerencsétlen fogalmazás volt részedről) :R :R
    egyéként ez az irásos forma hibáka...akárhogy lehet érteni..(pl. "nah jól nézel ki" éppen mindenki úgy érti, ahogy akarja)

más:
    egyébként volt már nálunk is célzás arra, hogy játszunk veletek, ill. mitha nektek is let volna Te/Ti velünk, csak még nem jött össze... korban ott vagyunk valahol ahot Te/Ti, és lehet ha három percet beszélgetnénk voice-on tök jókat játszanánk (vagy nem :) )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák