Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz prokxy #4041 üzenetére

    Mit akarok?

    Ez egy minimális befektetés, hogy összejöttünk hatan és megpróbáltunk értelmesen játszani. Azt hiszem nem is volt egyikőnk sírásával sem tele a fórum. Csendben játszogattunk. Ha nagyon kikaptunk, megálltunk és egy cigiszünet után próbáltunk megoldást találni a dolgokra.
    Nem kell ezt túlmisztifikálni, hogy esport, meg próság. Hatan elkezdtünk együtt játszani, mert egy a gondolkodásmódunk ami pofon egyszerű: nem akarunk állandóan kikapni. És ezért hajlandóak vagyunk tenni is. Nem akarok olyan emberekkel játszani aki már lassan lvl200, aztán egy bukott támadókör után benyögi arra a kérdésemre, hogy most miért ezt pickelted védőbe?, hogy "Nem mindegy úgy is kikapunk, ezek erősek" Hát ez mi? Minek ül le játszani az ilyen?!
    Semmi féle esport szóba sem kerül. De ez sokat elmond a gondolkodásmódodról, hogy ezt az egyszerű dolgot is félreérted.

    Az, hogy a rankednek nem ugrom neki az csak azért van mert van tapasztalatom. PL dotában is jól el lett cseszve az MMR-em már az elején mert hamar nekiugrottam. Aztán később se sokat javult a helyzet solo-ban (ott külön van solo és team MMR)

    szerk.: Ja azt a rész ki is felejtettem mikor felhívom valamire a figyelmedet, és te elküldesz az anyámba meccs közben. :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák