Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz sirszevenap #3041 üzenetére

    Azt az apróságot kihagytad amit nekem mondtál tegnap, hogy nincs probléma. :U A hangnemmel lehet problémád, de emlékszel mikor én is mondtam, hogy "f*szom Arrow mit csináltál azzal az ultival" ?! Na ott is a hangnem volt félreérthető. És meg is beszéltük. Nem volt ez annyira személyes, csak most kifejtette a véleményét rendesen amit akkor nem tett meg.

    Nagyon egyszerű ez az egész. Általában mi akik így együtt játszunk, szerencsére nyerni akarunk. Egy-egy kiélezett meccs után elő jöhetnek ilyenek. Szerintem abszolút nem kell erre ennél több szót fecsérelni.

    (#3038) saen Mint Dota 2-ben. Kisebb szintű rankeden még rosszabb lesz mint a mostani Quick play. És csak egy bizonyos szint felett lesznek értelmes meccsek. Egyedül az is ugyan ennyire lesz értelmetlen mint most.

    Más:
    Azt meg meg lehet nézni, hogy tétmeccsen Seagull mit ér. Ő stream celeb inkább csak. A Luminosity Gaming nem túl erős csapat, pedig ő a kapitány.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák