Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Mai nap is toltam egy adagot, ügye DPS tanulás van. McCree-t eröltettem, de nem igazán megy. 3-10 vagyok vele eddig, pedig annyira szarul nem játszok, mint az eredmény mutatja. Utána kitaláltam, hogy kipróbálom a Soldiert, hogy mennyivel erősebb. Hát ég és föld a különbség... 3 meccset toltam, 45-ös elimination átlaggal, brutál erős karakter. Persze így is sikerült az egyik meccset bukni, de ez benne van a pakliban. Ezután asszem a McCree-t pihentetem egy picit... Ez az eredmény is úgy, hogy rengeteg csiszolni való van még a játékomon...
-
oxox
addikt
mcree brutál erős, és az 53% pontosságod több mint jó...viszont törékeny, és ha nincs megfelelő csapat körülütte, akkor ennyi ill. annyi...visszajátszod magad goldba pikk-pakk soldierrel, és ott válts át próbaként.
ill. ajánlom phara-t...mi legalábbis nagyon utálunk ellene játszani
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
saen
veterán
Annyiban biztosan igazad van, hogy itt nincs csapat... Haverral toltuk ma aki DVázott végig, általában nem volt több tank és healer is elég hiányosan...
Egyébként itt rengeteg hasznos tulajdonsága van a Soldiernek, gyorsan lehet helyet változtatni, tudod gyógyítani magad és az ultiját is könnyebb használni. McCree ehhez képest nagyon egydimenziós karakter és ha azzal megy el az idő, hogy futkározol a health pack-hez, akkor ügye nem vagy nagyon hasznos.
Pharah-t arany ligában próbálgattam anno, ott csak akkor ment vele ha jó csapat volt mellettem. Hülyéket a hátamon cipelni azzal nem megy, de biztosan fogok még vele is próbálkozni. Ana nerf után tovább erősödik és ma az első meccsemen megszenvedtem egy ellen. Elég ügyes volt, jópárszor kiszedett... -
Jinxb1rd
addikt
Mcree akkor tud igazán jó lenni, ha widowszerűen megy vele a fejlövés. Testlövéshez inkább solidert érdemes hozni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
oxox
addikt
mondjuk az is számit, hogy egy meccsen lösz 6-ot (próbálsz biztosra menni) amiből minden második talál, vagy egyazon idő alatt 200 lövést osztasz ki 50% pontossággal...tehát ez megint a statisztika hiánya.
gondolom, hogy Te nem 6-t lösz, csak mint statisztika rombolás (nem a tied)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ReSeTer
senior tag
Hi!
Milyen a magyar közösség? Van olyan mint a tf2-nek? -
tikhunter
tag
Kiscsako / MK VII felvesztek friendlistre? Én is hasonló cipőben járok .
Jó lenne pár nem túl pro ember néha quickplayezni, meg elkezdeném a ranked besorolómeccseket.
A battle tagem : Tikhunter#2518A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!
-
-
f3rdzs0
senior tag
ma sikerült egymás utánban váltogatni a győzelmeket és a vereségeket (döntetlenekkel meghintve).
azt hittem a hajam kitépem (főleg mikor már csak 1 rank hiányzott ), de végül ebben a szezonban is meglett a gold rankf3rdzs0
-
Chrystian
csendes újonc
Sziasztok!
Nem rég váltottam konzolról pc-re és hát itt is az ow jön be a legjobban
Játékos társakat keresek és tudom, hogy van lista de nem szeretnék randomra jelölgetni embereket. Így első szezonra a besorolók után 1600-ra rakott be. Pár nap alatt sikerült 2000-re felmenni.
Elsősorban 18+ és keveset rage-elő embereket keresek
Aki gondolja jelöljön be.
ChrystianHUN#2502
KösziIntel-Core i5 6500 3.2Ghz, Asus Geforce GTX 1050TI 4GB, Corsair 8gb DDR4, FSP Hydro 500W, Asus H110M-A/M.2, Logitech G430, Logitech G502, Razer Ornata
-
knoxhu
senior tag
Előző szezonban 24 win kellet hozzá, most 11 game is elég volt
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz madexx #10369 üzenetére
Ahogy néztem olyanoknál akiknek van, engem kifejezetten zavarna a csillogása. Tuti nem veszek majd main karira.
___Lució kapcsán gondolkodtam, h el kéne kezdeni jobban wallrideolgatni, meg úgy jobban belemenni az egész karakterbe. Néztem ezt a dpsstanky, de... na hagyjuk inkább. :d Kezdésnek valami egyszerűbb kellene. Valami jó tutoriált tudtok hozzá? Ez a folytonos váltogatás sem teljesen tiszta nekem, h mikor miért.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz KisTücsök #10371 üzenetére
ezt mindenképp érdemes megnézned
latejumpingot kénytelen vagy megtanulni (nem bonyolult), és azt is hogy egyes falak hogy reagálnak arra hogy wallrideolni akarsz rajtuk. viszont azt csak úgy tudod hogy gyakorolsz nagyon sokat. sajnos az összes fal máshogy viselkedik, úgyhogy a vége általában mindig az hogy meg kell tanulnod
jelenleg bemelegítésnek Ilios Lighthouse-on szoktam a külső részen a szakadék mellett tenni egy két kört, ha azt megtanulod, szerintem sokat segít. főleg azon hogy tisztában legyél azzal, hogy mennyi ideig nem tudsz egy azonos irányba néző falra menni újra
a folyamatos váltogatással ne törődj ha még csak most tanulod, az már nagyon min-maxing, plusz az esetek többségében nem csak az ellenfeleket zavarja össze, de a saját csapatodat is
a maradék meg tényleg csak gyakorlás. ehhez kénytelen vagy betölteni magadnak egy saját skirmisht hogy körbe körbe menj, és próbálj eljutni fontosabb helyekre, és megszokd az irányítást (a default nem valami jó, szóval kicsit ezt is tesztelned kell, hogy mi az ami működik és mi nem)
remélhetőleg ez segít, bár én a meccseim 99%ban afk vagyok, és mégis nyerünk
(#10368) knoxhu: a 24. győzelemre most meglesz a Master is
f3rdzs0
-
knoxhu
senior tag
válasz KisTücsök #10376 üzenetére
Csúnya dolog, de bevallom kipróbáltam milyen 1050ről felkúszni 2500ig. Nem volt célom senki játékát elrontani, csak már régóta furdalt a kíváncsiság hogy tényleg olyan rossz e a helyzet az alacsonyabb szinteken, mint ahogy az ott ragadtak előírták. Ezen az úton maximum 2-3 meccs volt amire azt mondtam, hogy na ezt tényleg lehetetlen megnyerni.
Korábban is hangoztattam, hogy nagyon sokat számít ha összeállítod a csapatot magad körül. Legyél te az aki felvállalja hogy flexibilisen illeszkedik az összeállításba. Ne állj le senkivel se vitatkozni. Finoman utalj hogy mi lenne jó, indokold meg miért lenne jó. Koncentrálj a saját játékodra. A legnagyobb hiba hogy ezen a szinten nem egyértelmű hogy egyszerre kell bemenni harcolni. Minden formában majd hogy nem spamled hogy Group up.
Remélem tudtam segíteni. Nem vagyok kiemelkedő játékos, félre ne érts, de alapvető hasznos tippeket tudok adni. -
f3rdzs0
senior tag
válasz Jinxb1rd #10379 üzenetére
hát inkább arra koncentrálj hogy ki jó, vagy kin hogy tudsz segíteni hogy legalább jobb legyen.
az sehogy se segít ha azon idegeled magad mert valaki rosszul játszik. viszont ha direkt arra koncentrálsz aki jól játszik, hogy vele próbálj együtt lenni, akkor értelem szerűen növelted az esélyeidet
meglepően sok meccset dönt el az, hogy melyik csapat lesz szimplán ideges saját magukra, kis hibák miatt. míg ha normálisan nem idegelitek egymást, akkor a lehető leghülyébb compok is működni tudnak
persze így is vannak olyan meccsek ahol nem fogsz tudni mit csinálni, és veszítetek, de ugyanígy vannak olyan meccsek ahol meg nem kell semmit csinálnod és nyertekf3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
a mai reggel tanulsága, hogy 2CP-t még az új ruleok alatt is be lehet védeni OT alatt megfelelő hero váltással
f3rdzs0
-
knoxhu
senior tag
Nincs kisebb - nagyobb társaság 3000 környékén akihez hozzá lehet csapódni?
-
f3rdzs0
senior tag
szomorú hír: level 2401-nél még nincs új portrait
(#10383) Pocok256: hova lettél besorolva?
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Pocok256
veterán
válasz f3rdzs0 #10384 üzenetére
2k s haverokkal toltam Most fun season van mindenkivel játszok akivel csak tudok így 2700 ra dobott be de 10 meccsből 9 lose lett
De annyira nem aggódok ha 3k akarnék lenni egy délelőtt vagy délután simán meglenne.
Így haverokkal talán picit lassabb lesz
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
BaLee
addikt
Na végre meglett hétvégén a lvl25, nyomtam is 10 meccset, egész jók lettek (általában nem nekem köszönhetően ). Végül bedobott ha jól emlékszem 2509 pontra, ami azóta inkább már 2300 körüli. Szezon végén mi számít, a legmagasabb pont, vagy az épp aktuális? Csak mert látom hogy külön tárolja.
Illetve van valami jutalom? Esetleg leírás erről valahol?
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Végre magyarok is a játékban..
olvasgattam pár oldalt visszamenőleg, nem gondoltam volna, hogy ennyien játszanak.
Én egy 3-4 hónapja tolom, de nem találkoztam még magyarral, vagy csak nem figyeltem..
Ahogy látom egész sokan vannak 3000 SR környékén, engem előző szezon végén bedobott 2000 fölé picivel, most 1900 fölé picivel, de szenvedtem rengeteget a furcsa pickekkel, bár még csak barátkozom a játékkal.Nem tudom ez alapján mennyit lehet megállapítani (valakik linkelték ezt az oldalt és megnéztem már akkor magamat is) de akit érdekel vegyen fel, nincs kivel játszanom kompetetíven, szal sosem árt egy-két pajtás:
Jó játékot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
TBT
Topikgazda
Konzolvilágnál még maradt néhány Collector's Edition a játékból.
Most féláron adják! Akinek kimaradt, de szerette volna, most pótolhatja!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
pohár
félisten
bazz,épp linkelni akartam
20-ért nagyon jó vétel, a játékot is el tudod belőle adni simán 10k-értGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest