Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szsuzsii
csendes tag
sziasztok,
egy (számomra) óriási kéréssel, kérdéssel fordulok a szakértőkhöz. A problémám a következő: otthoni hálózatunk van, 2 pc megy egy laptop és szeretnék megosztani mappákat stb, itt jön a gond, hogy a laptopról látom mindkét pc-n megosztott mappát, meg is tudom nyitni, viszont a pc-ről csak annyi látszik, h a laptopon van megosztott mappa, de nem lehet megnyitni " hozzáférés le van tiltva " - ezt írja. Meg probáltam mindenféle beállítást, nem működik (jelszó nincsen). Mindkét asztali gépen XP, míg a laptopon win7 van. Megkérek valakit, h írja meg mi lehet a gond, és hol tudom beállítani, h működjön
köszönöm -
szsuzsii
csendes tag
neked is is köszönöm a reakciót
Egyáltalán nem vagyok pc ász, így amit megértettem ck arra tudok válaszolni.
tehát: a megosztas az 40-56 biten volt, a laptopot ck én használom, nincsen jelszó,
a megosztásnál a jelszó kivan kapcsolva
a win7be a hálózat otthoni,
és a win7 tűzfalán kívül ami be van állítva másról nem tudokmég valami, egy infós barátom próbálkozott megoldani a problémát nem sikerült... ezért kértem tőletek segítséget
-
szsuzsii
csendes tag
köszönöm ismét, h válaszoltál
egyre jobban úgy érzem, h elvesztem
ha jelszavat adok a hozzáférésnek (jelenleg ki van kapcsolva, tehát bekapcsolom), és az asztali gépekről próbálok belépni az adott jelszóval úgysem megy. ugyanazt írja, h hozzáférés le van tiltva
próbáltam azt is h létrehoztam egy másik felhasználót, és azon keresztül akartam, de úgysem lehetett megnyitni a megosztott mappákat
megosztani, pedig úgy szoktam, h jobb klikk a mappára és share with - homegroup (ez így nem helyes?)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest