Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz mezis #43515 üzenetére

    Bocsánat hogy csak most válaszolok, de végül ezt a rj45 krimpelőt vettem meg amit linkeltem. Mert több pénzt nem szántam rá, viszont itthonról kellett hozzájutnom és igazából a nagy része ilyen fajta volt. De amúgy ez egyszerre nyomja le a csatlakozókat. Nem pedig egymás után kis különbséggel.

    Viszont így elsőre elég szívás ez a utp kábel krimpelés. Hosszabban szedtem le a borítást mint kellett volna, hogy könnyebb legyen a kábeleket kitekerni és színsorrend szerint egymás mellé rakni. Ez megtörtént utána levágtam a kellő hosszra. Néztem 1-2 yt videót, nem tudom ők hogy a francba csinálják de amikor a kellő hosszra vágják meg előtte is olyan szépen egymás mellett maradnak a szálak, nem mozdulnak el, én meg szívtam azzal hogy folyamatosan rakosgatnom kellett ha valamelyik szál helyet cserélt. Volt mikor bedugás közben keveredett meg.
    Aztán a fogóval sem volt egyszerű dolgom, mert ütközésig betoltam és egyszerűen háromból három szar lett. Tesztert vettem és mutatta hogy mi nem jó. Aztán végül rájöttem hogy a krimpelőbe amikor rakom be a csatlakozót, és betolom ütközésig, utána egy kicsit igazgatni kell rajta balra jobbra és még egy picit tudok beljebb tolni rajta. Na innentől fogva már tökéletes volt minden. Utána inkább hagytam a fenébe az egészet, aztán kaja után nekiálltam megint, kiküszöbölve a hibákat még 2 perc se volt az egész művelet, és a teszt is jó lett elsőre.
    Nyilván aki már az ezrediket csinálja könnyen megy neki, de az első pár darabnál ki kell tapasztalni hogy jó.

    Volt egy olyan aminek a kábel végei egy picit kilógtak a csatlakozó végén, aztán azt meg azért kukáztam.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák