Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Angie™ #16916 üzenetére
Azta! A 250 000 az szép elvárás. De valami csillagos rész biztosan van a dologban, mert gondolom ezt a rendszert egy program működteti, valami feltétel nem teljesült. Vagy pedig a jóváírás van máskor. Abban biztos vagyok, hogy alaposan átrágtad a hirdetményt.
Ez a 426 ez az ügynevezett havidíj? Mennyi volt korábban?
-
vnorbi
aktív tag
válasz Angie™ #16916 üzenetére
A 20 éves az OTP Hitelkártya játékról van szó, ugye?
A 3.2-es pontban írják, hogy március 31-ig fog megtörténni a jóváírás, úgyhogy még van remény Ugyanitt fel van sorolva, hogy milyen tranzakciók nem számítanak bele a "költésbe" (például Revolut egyenleg töltés).
Ha esetleg végül mégsem kapsz jóváírást, akkor mehet nekik egy panasz. Amikor évekkel ezelőtt nyitottam számlát, akkor volt 10 ezer forintos belépési bónusz, de azt maguktól nem akarták jóváírni, csak miután rákérdeztem, hogy ezzel mi lesz.
"néztétek, hogy a havi zárás összege szépen felment 426Ft-ra?"
Az OTP ilyen, minden év március 1-én minden díjat emel a KSH által mért előző éves átlagos inflációval (most 17,6%-kal). A kártyadíjon is rajta lesz az emelés. Idén egyébként differenciált emelés volt, egyes tételekre nagyvonalúan csak 9,9%-ot raktak. Februárban szokták közzétenni az új díjakat a hirdetményeikben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
- ASUS N73SM-TY028V PRO7BS mentett- újított nagyméretű notebook kimondott multimédiára
- Sapphire Pulse Radeon Rx Vega 56 8GB
- Eladó Budget Gamer PC - ROG STRIX GTX 1080 8GB + Ryzen 5 1600X / ROG B350 / Vízhűtés
- 1TB Külső merevlemez /hibás/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest