Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsibo
csendes tag
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy a rendszer autómatikusan átváltott Juniorról valamire, de nem tudom mire. Hol tudom megnézni? Meg lehet, hogy a kártya váltással együtt júniusban vonta le az évi kártya tartási díjat vagy ilyesmit?
"A mennyországot a klímájáért, a poklot a jó társaságért részesítem előnyben." Mark Twain
-
canniball
nagyúr
Más simple-ösnek is vonták az online tranzakciós csomag díját?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Nekem 345Ft-ot.
Vesztor87!
"Szerencsére" erről nem tudtam, még jó hogy júni. 1-től aktiválták és egyszer sem utaltam a hónapban.
Ezek az infók jönnek hírlevélben vagy a hirdetményeket bújod/egyéb helyről vannak az infóid?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
lacy86
addikt
-
canniball
nagyúr
Nekem akkor sem ennyit vontak. Az imént valóban rosszul írtam de a "másik irányba": 349Ft-ot húztak le ezzel a címszóval. Akkor majd rákérdezek eztmeghogy...
Vesztor87!
Értem. Mivel mindig képben vagy azt hittem a fentiek valamelyike a tényállás.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Bankkártyás fizetés SMS értesítőjénél lehet minimum limitet beállítani? Már unom hogy minden Google Play-es párszáz forintos vásárlás után jönnek az SMS-ek, aztán mégtöbbet fizessek emiatt.
4 8 15 16 23 42
-
veterán
válasz tonyrulez #1271 üzenetére
Én kapok ahhoz is..bár külön be kellett mennem igényelni, mert alapból nem küldenek, netbankban meg nem lehet beállítani. Szóval ha nem kéred külön, valszeg nem fogsz kapni SMS-t semmilyen webkártyás tranzakcióról.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
OTP Junior kártyát fel lehet osztani 2 részre (nem tudom, hogy létezik-e ilyen lehetőség)?
Azért kéne, mert mostanában már több dologot vettem ebayről, meg most tervezek más oldalakról is, és hogy biztonságban legyen minden, kéne egy külön számla amin mindig csak annyi pénz van, amennyi kell az adott termékhez.
Vagy ha nincs ilyen lehetőség, akkor lehet ingyenesen nyitnom még egy OTP Junior kártyát?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hülye kérdés, de Angliából kb mennyi idő alatt érkezik meg az utalt pénz a számlámra?
Live-Die-Respawn
-
veterán
-
ad4m1337
aktív tag
Át tudnék menni a Jumpra úgy, hogy a jelenlegi számlaszámomat megtartom? Csak mert nincs kedvem mindenhol átírni, paypalt újracsinálni stb.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz canniball #1280 üzenetére
Ja rendben, értem!
Akkor átgondolom a dolgot, ha ingyenes lenne habozás nélkül átmennék... évi 2000 Ft körüli díja van, nem nagy összeg, de több mint a semmi. Viszont a biztonság többet ér.
Akkor a Jump csomagban lehetőségem lenne arra, hogy legyen egy kis elszeparált webes részem a számlán belül és ha egyszer pl. sikerülne egy csoportnak feltörnie xy szervert és megkapnák a kártyaadatokat, akkor csak a kis webes részlegről tudnák lehúzni a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz ad4m1337 #1281 üzenetére
Nem "elszeparált webes rész" van, hanem egy új szla.számot (is) kapsz (az eddigi szla.számod mellé) amit a webes vásárlásokhoz tudsz használni. Erre tudod átutalni a számládról a vásárlás(ok)hoz szükséges összeget, majd ezt a szla.számot tudod megadni hogy innen vonjanak. Bár ha jól értem pont ezt szeretted volna elkerülni...
-
dptrsk
addikt
válasz canniball #1282 üzenetére
Tehát ha jumpra váltasz és kérsz webkártyaszla-t, úgy fog működni a dolog, hogy:
Jumpszámla-jelenlegi kártyád erre kérheted a paypalos KIutalásokat, hiszen ha csak a szla számod van meg a rendszerben nem tud pénzt levenni róla senki.
Webkártya szla-webkártya(virtuális kártya otp dirketben a kártyaadatok): ezzel a virtuális kártyával FIZETSZ, úgy, hogy a Jump számláról átutalsz a webk.szla-ra fedezetet(pl 1000ftot) vásárolsz 990ftért a webkártyával a maradék 10ftot vagy visszautalod jumpra vagy hagyod web.szla-n a következő vásárig.
Fontos, hogy a webkártya számla csak a hozzákapcsolt jump számláról fogad el jóváírást, ha máshonnan jön visszautalja a feladónak a bank és csak a kapcsolt jump szla-ra tudsz utalni róla a jumptól eltérő szlaszám megadása esetén elutasítja a bank a tranzakciót.
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék igényelni OTP Junior kártyát. 18 éves vagyok.
A lényeg amit tudni szeretnék:
-számlavezetés (mennyit kell fizetni)
-utalások (Steam,Pokerstars,Unibet stb.)
-tapasztalatokLényegében ,csak azért szeretnék bankkártyát igényelni ,hogy tudjak interneten vásásrolni.
-
Valed
tag
Otp paypass kártyával naponta hányszor lehet 5000ft-ért vásárolni pin nélkül?
-
priti
addikt
Hali, nem tudjátok, hogy az OTP-s számlatörténet milyen gyakran frissül? Reggel nyolckor voltak dolgaim és a számlatörténeten még mindig nincs mára semmi tranzakció. Most voltam bent, több mint egy óra eltelt. Csak az egyenlegből tudom, hogy megtörténtek az események és bazira kéne az utalás megjegyzéséből a kód...
Hardverlesen
-
veterán
-
starpeter
senior tag
Az mind 1 ,hogy Visat vagy Mastercardot választok? Van különbség?
-
veterán
-
starpeter
senior tag
válasz szabogabor10 #1297 üzenetére
Ha egyedi képet akarok a tenni az OTP Junioros bankkártyámra akkor az mennyibe kerül?
Ezt írja az otp junior oldalán:"sajátkártya képpel is megrendelheted bankkártyádat, és olyan képet helyezünk rá, amilyet szeretnél, legyen az egy általad készített fotó vagy bármilyen kiválasztott kép"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest