Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz starpeter #1303 üzenetére
Utalás kerül pénzbe, ha kapsz pénzt az nem.
Havi 2x ingyenes a pénzlevétel, többi alkalmaknál %-os arányban vonják le a jusst.
Vásárlás MINDIG ingyenes, a szolgáltatót/boltot terheli a díj.
Amúgy OTP weboldalán leírnak mindent érthetően, nem muszáj fórumban megkérdezni 12x.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz starpeter #1307 üzenetére
E-mailben semmilyen számlainfót nem küldenek. Netbankon tudod megnézni. Mondjuk azt nem tudom, hogy telefonszám nélkül nyithatsz-e egyáltalán bankszámlát...szerintem nem (és más bankoknál sem).
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Arcképgyáros
válasz starpeter #1310 üzenetére
Fizesd be az elmaradt számlákat, amúgy biztosan tudsz csak nem előfizetésre. Egy sim kártyát vehetsz 500 forintért is akár.
Be mész a bankba ott mindent megoldanak, ezért is inkább személyesen igényelj ne neten kártyát mert ott jobban megérted a dolgokat. Csak vidd magaddal a bátyád telefonját akkor mert mindenféle megerősítő kódokat küldenek rá, ha jól emlékszem.
szabogabor10: szerintem sem...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tomi0703
addikt
válasz starpeter #1320 üzenetére
Erste sokkal jobb volt úgy kb. februárig. Akkor álltak át valami egyszámlára vagy mire. Márciusban mentem hozzájuk, hogy szeretnék diákszámlát, még január végén néztem ki sok kutakodás után. Március elején bementem és már nagyon nem az van mint ami anno volt.
OTP-t mindenhol szidták mint a bokrot, de sok fiók van, 2 ingyenes kp felvét, meg a kárytadíj első évben ingyenes azt utána 700 forint ha jól emlékszem. Ez volt kb a legkedvezőbb. Az igaz, hogy utalásnál egy valag pénzt levonnak pl.Szerk.: Az utána lévőre. Nem szűnik meg, csak más lesz a kondilista.
Amúgy direkt csinálod? Fáradt gőzben lassan megy a hsz gyűjtés.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz starpeter #1323 üzenetére
Arra vonatkozik, hogy július 13-ig érvényes az a hirdetmény. Olyan a hirdetmény, mint a Tesco-ban az akciós újság, ha így jobban érthető Neked.... Tel.szám megadása a netbank miatt kell, de nem kötelező megadni. Ellenben ha adsz meg számot, később bármikor változtatható természetesen, bármelyik bankfiókban. Ha valami kérdés felmerül segítünk, de tessék kicsit gondolkodni, mert ezek a kérdések...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs