Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz h_143570 #7826 üzenetére

    Baloldali Alt+Enter-rel próbáltam (régóta sejtem, hogy a jobboldali ALT nem teljesértékű ;) ), de inkább az volt a gond, hogy előbb meg kell jeleníttetni magát az oldalt és ott már működik.
    Én meg egyből a pirosan próbálkoztam vele.

    Mondjuk nem értem miért nem lehet onnan megnézni a biztonsági adatokat ahhoz az oldalhoz, amit épp blokkol, de biztos van rá több magyarázat is. Mert ha tényleg veszélyes akkor ugye előbb meg kell nyitni és csak akkor lehet megnyitni a biztonsági adatlapot, ami lehet nem a legjobb megoldás. Bár az oldal megnyitása nélkül meg elég nehéz nyilatkozni róla, hogy rossz avagy nem rossz.

    cousin333
    Nincs mit, szívesen.
    Volt még pár dolog, amiről akartam volna írni, de hát így is megszaladt kicsit a billentyűzetem és a végére talán picit el is kanyarodtam a fő témától. Meg hát ugye mire tizenötödszörre is átfutottam az elkészült szövegen és mindig volt min picit olvashatósági szempontból alakítani ki is ment jó pár dolog a fejemből, de azt hiszem a lényeg azért belekerült.
    Közben monitor csere történt nálam, így a 17-es helyett már 24-est használok. Lali írásában van pár hasznos tipp a helykihasználásoz, tehát nekem már megérte, hogy belevágtatok :R

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák