Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    válasz Flowtation #9030 üzenetére

    Szia!

    Én még soha nem használtam azt az opciót, amiről beszélgettek, most kipróbáltam egy Zyxel 325v2-n, mert most nincs a közelemben OMV.
    Eddig torrent hozzáadásnál a tallózás esetén nekem is mindig azt a hibát dobta fel. Kicsit nézegettem a beállításokat, és amit írtatok, illetve a hibaüzenet. Tehát:

    Az Alkalmazás beállításai > Elérési utak fülön beírtam a letöltési mappa és a win elérés kapcsolatát (/i-data/md1/HestiaM=Y:\) és már működik is. Az elérési utakat természetesen a saját környezetedre kell alakítani. Emellett nem kellett az egyes almappákat meghatároznom, azt már ki lehet böngészni.
    Szerintem az OMV-nél is így kellene működnie, illetve nem máshol kell megadni, hanem a fenti helyen, nem a Transmission beállításoknál, és nem a letöltések esetén felbukkanó ablakban.

    Ha ezeket megcsináltad, akkor persze tárgytalan a kommentem, illetve már pontosan nem tudom, hogy éppen hol tart a hibakeresés. :)

    szerk.:
    Kicsit nem tudom, hogy hol a fejem. Most visszaolvasva látom, hogy ezzel a résszel nincs gondod. Az almappa létrehozás jelenleg a gond. Arra én is azt tudom mondani, hogy elsődlegesen jogosultságra gondolok. Mivel win-es böngészéssel csinálod, ezért a transmission felhasználó mellett a win-es felhasználó (smb) felhasználó jogosultságait is ellenőrizném.

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák