Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
jó kérdés
a sima SD-n van kis kapcsoló hogy locked-e vagy sem, de microSD-n még nem láttamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Mawyx
őstag
nekem máskor ki- berakásnál kapcsolódott ki- be, beleraktam, írásvédett, kivettem, megnéztem, nem volt az, beleraktam megint, írásvédett...
szép jó reggelt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
válasz fokukac #4486 üzenetére
Nem olvastad a zindexen, hogy elfogytak az IP címek és jön a világvége? Spóroli kell már velük, mert a kapitalisták felvásárolják mindet, és csak drágáért fogják továbbadni? Vagy majd jön szórólapon a tesco mellé, hogy IPv4 cím most akciósan 999Ft-ért a szokásos 2000Ft helyett
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #4497 üzenetére
Pont ilyen monitorom van,nekem elég gyorsank tűnik az "5mp"-es válaszidő Még az FPS játék is szépen megy
-
nagyúr
hát ez az.
egyszerűen hihetetlen, hogy milyen birka világban élünk. de ha jó kis magyar lakótelepen laksz a proletárnegyedben, akkor aztán végképp ki vagy téve az ilyen hatásoknak...
amúgy biztos igaz, hogy a júzerek nagy többségének elég, ha kap egy 80-as portot, de nekem nem, hogy szakaggyanak meg.
csak mari néninek nem tűnik fel, hogy ez nem ugyanaz a szolgáltatás.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #4510 üzenetére
Nem is tudok mit mondani, engem is biztos szetbaszna az ideg.
Dehogy legyen valami jo hir is
Ez az Ausztral ugyintezes engem mindig meglep. Helyi ido szerint 8:02-kor hivtam oket (vagyis tegnap magyar ido szerint 22:02). Az elso csorgesre felvettek majd kapcsoltak ahol a 3. csorgesre szinten felvettek. A magyarorszagi viszonyokhoz szokott embernek ez hihetetlen, az egesz nem tartott tovabb ketto es fel percnel.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
venember83
nagyúr
Ma éjszaka másfél óra alvás után meg kellett látogassam a mellékhelyiséget. Ez már a vég kezdete lenne?
-
-
nagyúr
kb. fél éve - ebből három hónapja intenzíven - próbálom magam bejegyeztetni a saját - ámde papíron anyám tulajdonában álló - kocsimra üzemben tartónak, de nem sikerül.
eddig kb. négyszer voltam ocsmányirodában, a múltkor már el is jutottam az ügyintézőig, de elzavart, hogy nem megflelő (értsd : a hivatalosan sehol nem elérhető formanyomtatvány szerint kinéző) szerződést kötöttem anyámmal. (mert szerződnöm kell a saját anyámmal, sőt, köbcentinkénti illetéket fizetni)és mindezt azért, hogy utána elmenjek még két-három sóhivatalba, ahol különféle igazolások u tán megkaphatom a kerületi parkolási matricát.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #4524 üzenetére
Nem titkos.
Itt van par sor rola.
A fejlemeny azota, hogy beadtam South Australia allamnak a sponsorship kerelmemet, holnap er oda a hard copy es van egy munkaltato aki varja hivasomat miutan landolt a gep Sydneyben.(#4525) Bubee82: rajta vagyok az ugyon
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
kételkedem
addikt
Történeted talán legfontosabb momentuma: van egy munkaltato aki varja hivasomat miutan landolt a gep Sydneyben.
Egész Bangladest felbolygató per kezdődik csütörtökön az ázsiai ország fővárosában, Dakkában. A per négy vádlottja egy falu vallási bíróságának tagjai voltak. A testület januárban 100 ostorcsapásra ítélt egy 14 éves kislányt, paráznaságért. A vád szerint lefeküdt nős unokatestvérével, egy 31 éves férfival.
A büntetés mindenképpen brutális volt, de annak tekintetében különösen az, hogy a kislányt az unokatestvére megerőszakolta. Az erőszakról a vallási bíróság is tudott, hiszen a férfit ezzel meg is vádolták, ám ő a büntetés elől elszökött.
[link]Mindig rácsodálkozok, hogy mennyire különböznek egyes emberek felfogása, vallása, kultúrája, világképe az enyémtől!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Dylen
senior tag
olyan szépen sütött ma a nap kint valaki más is észrevette rajtam kívül?
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #4529 üzenetére
Neked egy túlmodernizált, elfajult, túlszocializálódott, ombuccmanizálódott, túlszabályozott, neoprimitív világképed van. (irónia)
Nem úgy a bangladesi természeti népeknek, akik kulturális és faji fejlettségüket és felsőbbrendűségüket az egyszerűségben és a túlbonyolítatlanságban, a természettel, ösztönökkel szoros szimbiózisban élve tudják csillogó kristályként mintegy örökkévalóságig fokozva érvényesíteni.Asszem érthetően megfogalmaztam.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bobsys
veterán
válasz kételkedem #4529 üzenetére
ooo, nem igert semmit, de en biztato jelnek veszem
-
kételkedem
addikt
Nem biztos, de szerintem arra gondol, hogy az országból szépen lassan elvándorolnak a kvalifikált, iskolázott, tanult emberek.
-----------------------------------
Apósom januárban hallott róla, hogy a Suzukikat visszahívják a lengéscsillapítók hibája miatt.
elment a helyi márkaszervizbe, ahol azt mondták neki, hogy legyen türelemmel, még csak az 1999-es évjáratú autóknál tartanak, majd küldenek neki levelet.Hétfőn leműszakizott az autó, tegnap egy üzlet parkolójában tolatás közben kitört a kocsi alól a bal első kerék! Trélerrel bevitték a márkaszervizbe, ahol ingyen kicserélték a lengéscsillapítókat.
Az ügy pikantériája, hogy éppen a szomszéd városba indultak rokonlátogatóba, a boltban a rokonnak vettek egy kis ajándékot. Az út amin menniük kellett volna, olyan kátyús, hogy 60 km/h bőven elég rajta. Az úttest mellett útpadka gyakorlatilag nincsen, 1.5-2 m-es árok viszont van!
Szerencsések-e apósomék, hogy egy parkolóban tört el a lengéscsillapító és fordult ki a kerék és nem az említett útszakaszon?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ToBeY
nagyúr
Most volt ez a trükk a mythbustersbe és működik ráadásul nem csak sörrel.
Instant Frozen Beer -
bobsys
veterán
válasz kételkedem #4536 üzenetére
Szerencsesek es ennyit er a muszaki vizsga
-
bnss
veterán
Én is eljátszottam a gondolattal, hogy irány külföld, de nagy mázlistának mondhatom magam, mert sikerült nagyon jó munkahelyet kifogni itthon. Kvalifikált lennék? Majd az élet eldönti.
Még szerencse, hogy a parkolóban történt az incidens.
---
Szép estét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
Mai 12 órás műszak letudva. Szerencsére még hat óra messze, így még ehetek, ma már másodjára.
-
share
tag
sziasztok!
szombaton utazok elég sokat vonattal, és kicsit félelemmel tölt el, hogy nem jó kocsira szállok fel, stb, mire érdemes figyelni, hogy tudok megbizonyosodni róla, hogy jó helyen ülök? a pótjegyet hogy kell kiváltani, és mennyibe kerül?kicsit most off-on vagyok, elnézéseteket kérem!
-
McKane
senior tag
hogy mit olvastam itten : [link]
idézet onnan: " Ha sokat használod a számítógépet, érdemes elgondolkodnod egy olyan operációs rendszer feltelepítésén, amelyik jobban gazdálkodik az erőforrásokkal - ilyen például a Linux. "
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mesterm ket htre letitottl a gyilkolaszas alol, addig kenegessem kimeljem es keressem elo vasalt csukoszoritom:- (
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
Úgy látszik nagyon tudod mit gondolok Mert tényleg pontosan erre gondoltam
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mawyx
őstag
Te írtál nekem emilt vagy csak véletlen a névazonosság?
Mikor jársz erre?
Alig neteztem ma, de szinte képtelen vagyok fogni az egeret, megőrjít, nem fáj, de valahogy fura a jobb kezem
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest