Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    ma vártuk barátnőmmel a móriczon a buszt, amikor arra jön a szokásos kattant öregember, aki csak úgy random módon el szokott kezdeni valakinek dumálni. múltkor egy mellettünk álló nőt fárasztott hosszú percekig.
    na most megtalálta magának a páromat. szerintem már kicsit tintás is volt, és el is kezdte a mondókáját, hogy ő ezen a reggelen ilyen szép nőt még nem is látott. ezen először kicsit meglepődtem, aztán udvariasan közöltem vele, hogy rohadtul nem érdekel a hülyesége, és arrébb lehet fáradni. persze ebből nem sokat értett, szóval megismételtem a felszólítást kicsit erélyesebben. amire a reakciója az volt, hogy megszorította a csuklómat... na ettől hirtelen annyira ideges lettem, hogy csak a legutolsó pillanatban ütöttem el a kezét a csuklómról az arca helyett. utána persze jött a szitkozódás, hogy én mitképzelek magamról, meg eltöri mindkét kezemet, megöl, kurvaanyám, stbstb.
    én eléggé meg voltam döbbenve, nem tudtam hogyan kezelni a helyzetet. ha kevésbé lennék nyugodt, vagy jólnevelt valószínűleg nem érdekelt volna, ahogy 20 ember végignézi hogyan pofozom meg az öreget aki nem képes felfogni, hogy nem érdekel reggelente idegenek hülyesége, hogy ne nyúljon hozzám a retkes kezével, és hogy felesleges fenyegetőznie amikor háromszor olyan idős, és fele akkora mint én.

    [ Szerkesztve ]

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák