Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Sziasztok!
Mivel kicsit pang a falikonzol topik, gondoltam hátha tud itt vki segíteni
OLED tévéhez falikonzolt keresek.
Samsung 2023 as 77" os oled. 36 kg a tv és VESA 400X300. Ehhez keresek kifejezetten OLED hez való fali konzolt, kihúzhatót, korrigálhatót ha picit elfúrnánk. Ez utóbbi nem fontos annyira. Köszi szépen előre is. Nagyon nem találtam ilyet, csak univerzális kialakításút, de direkt OLED hez valót ami ebben a VESA kiosztásban és súlyhoz kell, nem igazán....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz hunspikey #90076 üzenetére
Néztem. Univerzálist láttam ott sokat, de amit keresek az nincs.
Ilyen fazon:ezek kifejezettem oled és az alsó harmadhoz igazodnak.
De 400X300 ezzel a súllyal eddig off.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz hunspikey #90079 üzenetére
De, van. Több cég is csinált kifejezetten oled hez ajánlott fazonokat.
pl
[link] [link]Mint írtam kifejezetten ezt a fazont keresem amit linkeltél univerzális.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
látom itt csak a savpörkölt megy. További szép estét!
-
bbuffy
senior tag
Amúgy mennyi egy ilyen kalibráltatás? Nem lehet hogy azért sem végzik el, mert esetlegesen/fajlagosan sok, vagy soknak tartják?
Én is megcsináltatnám szívesen egyszer, ha tudom hogy érdemben változik és nem egy 19-es felni ára[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Ő az egyik Magyar fősámán, önkínzásra ezt a blogot kell olvasgatni. Itt is egy témába vágó cikk hogy ne legyen teljesen off.
[link]...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz wallace 234 #90913 üzenetére
vannak akik ellene vannak a standby energia fogyasztásnak. Illetve sokan az elektroszmog ellen próbálnak így védekezni.
-
bbuffy
senior tag
Nem aprózták el, fél hétkor bedobták. 1 centi rés maradt a liftben egész pontosan
-
bbuffy
senior tag
válasz Laraxior #90977 üzenetére
Párom lesz a másik emelőkar(droid).
Csinálok majd méret összehasonlító képeket is. bár kissé át is kell építeni majd a nappali hifi részét.torma1981:Telekom vásárlás. nekem bement 800 alá annyi előfizu meg minden van jelenleg. Tudom vannak atom jó kupon dealek néha, de én mindig itt veszem. Benne van a számlában, levonódik, kész.
-
bbuffy
senior tag
válasz Laraxior #91019 üzenetére
Ultra
itt, egyenlőre még állványon, mert kell egy fix konzol hozzá. A kinyithatón nagyon lebeg
Mindent kitúrt, azt sem tudom hova rakom az álló dobozokat.
77/65:...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz magickonfig #91021 üzenetére
Mindenképp
Addig jobb kép picit:...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Alakul a helyzet. PH-s tesztből a beállításokat megcsináltam. Jobb lett. De majd kap vmikor egy kalibrálást.
Slim fix Meliconival raktam fel végül. Nagyon finoman ráült a falra, igen patent így.
elférne a 83" is...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Én is psezek samu oleden és nincs hiba. Általában erősen fel vannak nagyítva a mini kis eltérések, a HC felhasználók mércéje szerint. Basic bitch-eknek tökéletes
Én beállítottam mindent a rtings.com szerint, és szuper most a kép. Game mode is elég jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
válasz torma1981 #91231 üzenetére
Nem ismerem a CX-et. Eddig még nem tapasztaltam laggolást sehol. Pedig NAS-ról is tolom a 4K filmeket külső lejátszóról. Mindent be kell állítgatni rendesen és nagyon jó a kép. Csodás szinek, komoly fényerő. Viccesen jó a hangja is. Bár hifire kötve is tolom, de anélkül is baráti. ez S90C amúgy.
-
bbuffy
senior tag
Túlszaturált a game mode alaból, de normálban elfogadható. Beállítva nekem kb tökéletes. DE ízlés dolga igen. Én pl a fényerőt picit másra állítottam. De FILMMAKER módban amugy is minden off, és maximumon pörög a cucc. A javallott beállítások szerint.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
válasz torma1981 #91238 üzenetére
Amúgy, én vagyok a különvélemény, mert volt pár garis ügyintézésem Samsungnál sok év alatt, és mindig problémamentes volt. Szét is savaztak odaát a ps topikban emiatt, hogy fúj Samsung milyen márka h elromlik ennyi. (Egész nagy családban 5 termék kb 15 év alatt. De nem óriás hibák csak pont kicserélték mindig.) Persze nyilván van
rossz tapasztalat is. Nekem más cégekkel volt botrányos szerviz élményem.Az S90C talpa egy fos ahogy kinéz valóban. De stabil, állt rajta két napot.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
válasz Fortnite76 #91259 üzenetére
Szia!
Kollega linkelte már, de ezen kívül a game mode normál opciója sem túltolt. Csak a többi három....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
-
bbuffy
senior tag
oké, én felhoztam kicsomagoltam, és nem volt hideg a panel, pedig votl v két fok mikor jött. Bedugtam kb azonnal amugy. Ha jéghideg akkor nyilván nem. Bár most hogy mondjátok az üveg sérülhet. Akkor én voltam könnyelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest