Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
-
blakey
titán
válasz VincentVG #98625 üzenetére
Ha csak optikai kimeneten akarsz hangot, akkor teljesen normális, hogy a TV hangszórói nem szólnak, illetve a DAC miatt érdemes PCM-re állítani.
Optikai+TV hangszóró esetében jól működik, mindkettőn lesz hang. Hangerőt nem tudsz állítani az optikai kimeneten, azt a fogadó eszközön kell állítani.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunspikey
őstag
válasz VincentVG #98625 üzenetére
Ez a normál működés.
Ha optikán nyomja ki a hangot akkor mutatja a TV-n hogy néma, hiszen az azt jelenti, hogy a TV hangszórója néma - ettől még optikára kitolja a jelet - én is így használom.
A másik opció is szerintem nagyon hasznos, főleg az esti órákban amikor már párom mellettem alszok, szóval amikor optika + TV hangszórót választasz, mert így szimultán mindkét kimenetére kiteszi a hangot és ilyenkor este én szerintem rohadtul jól jön, hogy nem kapcsolom be a nagy erősítőt, hanem csak felnyomom a TV-n a hangot 7-8-ra ilyenkor már hallom a dialektust cserébe nem dübörög a mélynyomó. Legjobb setting!
Ha meg nappal van, TV-t lehúzod nullára, a Denont meg maxra és kész
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest