Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz hunspikey #39643 üzenetére
Most nem azért, de nekem van kalibráló műszerem és senkinek nem kívánom hogy végig zongorázzon egy teljes kalibrálást. Ok hogy még Sony A1 ebből a szempontból nem a legjobb alany, de ez egy hosszú és kínkeserves folyamat. Szerintem gyorsan elmenne a kedve az emberkének, ráadásul mérőműszer nélkül úgy szétcseszi a színeket, hogy öröm lesz nézni. Az hogy téged érdekel a téma egy dolog, de a legtöbb embert bizony nem. Én is csak azért vettem egy i1D3-at, mert gondoltam milyen jó buli lesz kalibrálni. Aztán annyira nem jó. De ha téged ennyire érdekel a téma, akkor miért nem veszel egyet?
-
krx21
nagyúr
válasz hunspikey #39643 üzenetére
Hát én inkább kezdőknek nem nagyon ajánlanám, hogy a profilokat ilyen szinten eltekergessék. Akinek egy alap Technicolor nem tetszik, az nem is fog tekergetni ilyen szinten. Erre van más komplett profil,
például a Sport mód, ha valaki LCD megjelenést szeretne.
Szerintem a tekergetés eleve ott kezdődik, hogy az ember tudja milyen kép a helyes. És itt elérkeztünk oda, hogy akinek egy Technicolor (meleg2) sem felel meg, az is inkább kalibráltasson, mint tekergessen.Szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs