Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Sántha Lajos #90233 üzenetére

    Igen, a gyári lejátszó nem igazán naprakész kodekek terén,de szerencsére az Android felület miatt szinte határtalan lehetőségeid vannak.
    Kodi jó kiindullási pont,de ha van PC-d vagy NAS akkor Plex is felmegy a Philipsre és mindent lejátszik neked. Mindeképpen javaslom amit írtál, egy gyors SSD vagy HDD-t sokat tud segíteni és nem tudom mennyire vagy otthon ezekben de Kodi azért igényli a jó beállítást, lehet csak ott van problémád, van neki különj topikja javaslom nézz be oda. Plexnél én is tudok segíteni, nyugodtan írj rám priviben ha az mellett döntesz. Én előfizettem rá az az igazi.
    Plexet nagyon szeretem.
    Philipsnél nincs gond a támogatással. HDR10+ is szépen megy, ha van Prime előfizetésed, ott vannak ilyen anyagok .
    Ez tényleg igényektől függ. Nekem a hang elég fontos, van egy viszonylag jó rendszerem és sokféle erősítő fordul meg a kezem között amin nem mindíg van eARC támogatás.
    Sajnos Philipsen még mindíg előfordul eARC-on át a hangkimaradás,ha erősítőt használsz mellé például ezért is jó a külső lejátszó.
    Abszolút egyetértek blakey szempontjával a külső lejátszórol.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák