Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz 1stVikman #71027 üzenetére

    Abszolút meg vagyok vele elégedve. :K

    Pozitívumként:
    A rendszer baromi gyors , fluid.
    A legfontosabb, hogy a panel kifogástalan,homogén, nincsen rózsaszín tinting, hibamenetes és nincsenek benne sávosodások vagy felhősödések. kb 200 óra után még szebb lett ,bejáratódott annyi kell neki.
    A mozgásmegjelenítése és a felkonvertálása szerintem az eddig általam látott Tv-k közül a legjobb és nagyon természetes. öröm nézni, Látszik hogy erős hardver van benne és a P5 nagyon jól hasít az mellett.
    Dolby Visiont, HDR-t remekül kezeli. HDD-ről Általában Külső lejátszót használok, Nvidia shieldet ezt viszont ajánlom azért neked is, bár Android a Tv is, ezért könnyű rá tenni bármit. Plex , Netflix HBO stb jól megy rajt, NASról nézünk Plex segítségével HDR és DV filmeket.
    Ambilightet nagyon szeretjük, kellemes a szemnek félhomályban, nagyon szépen kiemeli a képet.

    negatívumként:
    Kicsit lassú a csatorna váltás.
    Apró fagyások ilyesmik vannak, mert Android és mint ilyen nem tökéletes, plusz kényes egyes CA-modul kártyára a Tarr kft technikusai szerint ,de ezt könnyű orvosolni.2500 forintért adtak más típust.
    A távirányító elég gagyi, ezt nehezen tolerálom egy 500+ ezres tv-nél plusz néha jót tesz neki a képernyőkímélő funkciók efutása után a teljes áramtalanítás, hogy újra induljon a teljes rendszer. Ezt hetente egyszer megcsinálom. Ez is az android rákfenéje sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák