Új hozzászólás Aktív témák

  • koadam777

    csendes tag

    Sziasztok,
    Főként LG Oled C1, de akár más típusú, márkájú Oled tulajokat szeretném kérdezni, hogy valaki tapasztalt olyat, hogy vásárlás utáni használat során hófehér, tinting mentes a panel, viszont bejáratás után, 2-3 hét után megjelent pirosas kékes zöldes tinting?

    Őszintén el vagyok keseredve, ez a 2. 55-ös LG C1, ami nálam van, az első tintinges volt, piros elváltozás volt szemből is. Ennek a 2. LG-nek megörültem az elején, mert semmi nyomát nem találtam, pedig már tudtam mit keresek. Oldalról megnéztem, minden szögből, de semmi. Most viszont 3. hét használat után balról nézve bal oldalt pirosas jobb oldalt kékes, átülök másik oldalra akkor jobb oldalt pirosas és bal oldala kékes.
    Középről aláírom nem rossz a panel, az alsó sávban látni egy picit, de többen nézzük a tv-t, nem lehet mindig tökéletesen középről nézni és már kis szögből is van színváltozás.
    Normál tartalomnál is sajnos észrevehető, főleg focimeccsnél.

    Szerintetek törődjek bele, hogy C1-ek valszeg Evo panellel mind ilyenek? Totál belefáradtam, hogy esetleg ezt is vissza kell küldenem, egyébként imádom a C1-et, szóval más márkára nem szívesen váltanék. Vagy jelezzem LG ügyfélszolgálatnak?

Új hozzászólás Aktív témák