Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz blakey #67169 üzenetére

    Szerintem ez nincs így...sokszor le lett írva, hogy az LG 5-6-szor annyi OLED TV-t ad el, mint a többi OLED TV gyártó összesen. Ezért több a hiba. Arányban semmivel sem több a panasz az LG-re, mint bármelyik másik márkára. Volt itt már több rossz Philips, Panasonic és Sony is.
    És ezt úgy mondom, hogy jelenleg Sony 65A8-ast, illetve Philips 55OLED806-ost használok.

    Hátha valakit érdekel, leírom melyik TV-mbe milyen "minőségű" panelt fogtam ki:
    Vásárlási sorrendben:
    1. LG 55EG910V (FullHD 3D OLED) - jelenleg is megvan, de nem használom, még nem tudom eladásra fog-e kerülni. Tinting nincs. Amíg nem néztem teszteket(kb 3 évig ) úgy gondoltam teljesen jó a panel, de amikor megnéztem ezeket az 5% szürke képeket a kép széle felé haladva nagyon foltos(kör alakú folt, nem függőleges sávos)...ezt használatkor sosem vettem észre, még azóta sem, hogy tudom, hogy ott van. Szóval használatban nem venni észre.
    2. Philips 65OLED804:
    Tökéletes panel, semmi tinting vagy banding. Csak sajnos 2 hónap után megadta magát, panelhibás lett, vízszintes csíkok jelentek meg. Kézi pixelfrissítő után még durvább lett a helyzet.
    3. Sony 65A8: (Philips 65OLED804 helyére került)
    Minimális tinting van oldalról, megvásárláskor brutális banding volt a kép széle felé haladva, illetve a képernyő közepén. Ez sem függőleges sáv volt, hanem íves, kör alakú. De nagyon brutális. Úgy volt, hogy megy vissza MM-ba. De ahogy közeledtem a 14 nap felé, nagyon kitisztult, így maradt. Már csak azért látom a minimális bandingot, mert tudom, hogy ott volt, de szerintem most így nem venném észre, ha nem tudnám, hogy volt.
    4. Philips 55OLED806: (LG55EG910V helyén van)
    Eddig tökéletes panel, semmi tinting, semmi banding.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák