Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz junior19 #65942 üzenetére

    Hát az app-ot kenhetem a hajamra, csak mobilos internet van, 100GB korláttal, de legalább gyors. Ha lenne korlátlan net, akkor a MindigTV app-ja is elég lenne, de mivel ez egy nyaraló a Mátrában, sajnos haloványabb az infrastruktúra, a telek fekvése miatt még a kékesi adóra se lát rá a normál antenna, ezért nézelődöm a DirectOne irányába.

    Egyébként ma pont egy forgalmazó műhely mellé sodort az élet, gondoltam akkor már beugrom oda is. Nagyon korrekt volt a pasas, mindent elmondott a működèséről és sajnos megerősítette az általatok elmondottakat. Valóban ezres nagyságrendű csatorna “ömlik” majd a TV-re, és ebből kell kiválogatni azt a 70-et amire előfizettem. Sovány vigasz, hogy lesz egy halom ingyen csatornám is, csekély érdeklődèssel bírok a dán kortárs táncművészet irányába… :)

    De ami a döntő érv volt az az, hogy ők nem is vállalják a teljes behangolást, beállítanak 5db-ot, oszt’ jónapot, a többi rám várna. De ami ettől is kellemetlenebb, ha pár hét múlva esetleg egy új adó jön a műholdra, akkor mindent összekavarhat, kezdhetem újra az egészet. :O

    Szóval nagyon úgy néz ki hogy le kell nyeljem a békát és marad a boxos-másodiktávirányítól megoldás…

    Köszönöm mindenkinek a tippeket!

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák