Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Ijk #5734 üzenetére

    Hasonlóan gondolkodtam nemrég én is.

    Az N+1 szériák tudása mindig puszta spekuláció. Mikor már eljön az az időszak, ahol lehet viszonylag okosan vásárolni az N generációt, onnan még durván fél év, hogy bármit is biztosra tudjunk azt N+1 genről és közel egy év (fél+fél), mire az is elveszti a nyitó árprémiumot, így esedékes lehet azt meg is venni, de akkor már ugyan úgy a küszöbön állónak érződik az N+2, és így tovább..., várhatsz örökké, vagy elfelejtheted ezt az értelmetlen érvelésspirált, és rábökhetsz más szempontok alapján egyre, hogy "szerintem nekem pont most megérett a dolog".

    De ha spekulálgatunk, egyelőre nem tolongnak az apróhirdetők egymás alá licitálni az N-1 generációs OLED-jeikkel (boltokban pedig főleg nem zuhan le látványosan és tartósan az N-1 gen ára), tehát spekulálhatsz arra is, hogy jövőre (némi szerencsével, és ha jól időzíted az eladást/vételt), vállalható ráfizetéssel cserélhetsz, ha akarsz. Szóval ha esetleg tényleg sokkal jobb, akkor fogod magad és váltasz megint (szíved joga, csak a pénztárcád a korlát), viszont ha alig lépett előre bármit az N+1 gen, addig is már egy éven át boldogan használhattad az N gent, és teljesen nyugodtan leszel még minmum egy második évben is (és még ott sem fogsz annyira kapkodni, mint ha már 2 éve csak aktívan várnál, mert a tudatos várakozás el tudja torzítania az ember racionális nézőpontját, magyarul talán a legrosszabbkor unod meg, hogy vársz, és böksz rá valamire "csak úgy").

    ... mindazonáltal a józan észt félretéve, nekem most szubjektíven mégis vonzó ötlet, hogy C7 vissza, jövőre B8 prémium nyitóáron előrendel ... :))
    Pénzben kb. annyi bukta, mint 1 év múlva lecserélni, rosszabb pedig csak nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák