Új hozzászólás Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz Mosqu!to #18137 üzenetére

    Én az RTINGS beállításait használom, annyi eltéréssel, hogy egy 2-es (illetve újabban 3-as) dejuddert még tettem rá. De neked PC mellé ez nem kell.

    Milyen képmódban van a tévé? A PH! tesztben szerintem nem írták le, de az isf Expert (Dark Room) az ajánlott. PC-n viszont érdemes lehet a fenti guide Game módját használni az alacsony lag miatt, és bekapcsolni a HDMI Ultra HD Deep Color opciót, utóbbi engedélyezi a 4:4:4 chromát. PC címkét is adhatsz a HDMI bemenetnek hogy mindig alacsony legyen a lag, de úgy nem tudom, milyen a színkezelés.

    "ha kikapcsolt állapotú pc-t próbálok elindítani bedugott tv mellett (függetlenül, hogy az megy vagy sem), a gép biosig nem jut el"

    Ha a fentiek után is csinálja, egy próbát megérhet a HDMI-CEC kikapcsolása. Az LG-nél Simplink a neve, és úgy tudom, a bekapcsolt állapot az alapértelmezett. Elvileg nincs hozzá köze, de ez az egyetlen ki-/bekapcsoláshoz köthető beállítás, ami eszembe jut.

    Illetve a PC oldaláról ha más kijelzőt is kötöttél a gépre, húzd le. Nincs a kártyán másik HDMI és a Ryzenben sincs IGP, de más VGA-val nem tudod kipróbálni?

    Őszintén szólva csak a szokásos köröket írom "hátha" alapon. Valójában sajnos gőzöm nincs, az egész jelenség nagyon furcsa nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák