Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
két ismerősöm jön egy hétre mo-ra augusztus elején, és nekik kéne pesten két napra valami szállás, diákszállók vagy valami ilyesmi érdekel, lehetőleg olcsón. aki tud ilyet ne kiméljen.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
jakobkacsa
senior tag
-
Davevagyok
tag
válasz jakobkacsa #3 üzenetére
Ilyen drága egy szállás egy éjszakára? Vagy csak nekem tűnik soknak?
Dave
-
Oreg_Nene
tag
Valaki esetleg? Diákszállók vagy koleszek adnak ki szobát ''csak úgy'' 1 éjszakára?
''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
Manitou
veterán
Martos hotel a BME-nél van(mi a haverokkal mindig itt szállunk meg) : 2500FT/fő/éjszaka ha 2 vagy többember veszi ki a szobát, ha egy ember veszi ki akkor 4000FT/éjszaka aszem. 2-4 ágyas szobák általában 2-3 szobára van egy közös WC& Zuhanyozó, de vannak olyan szobák is amiben van WC+Fsz is. Amúgy kollégiumként is üzemel.Mi párszor kifogtunk olyat is hogy kaptunk egy fullos lakást 2 szoba+étkező+Fürdőszoba teljesen felszerelve mosógép, evőeszközök,edények, Gáztűzhely, TV (kábeltv) .... 2500-ért kicsit nagyon megérte..
Keresd Ramadam urat, ő ott a fővezér. -
Oreg_Nene
tag
Ismeres Pestet de koleszokban nem vagyok jó Az a Martos ami 4-es villamos végállomása előtt van 1 megállóval? Vagy tévedek?
''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
Oreg_Nene
tag
válasz concret_hp #9 üzenetére
Schönherz Akkor megvan, volt vagy van is ott valami disco szerűség... Azt hittem -naívan úgy néz ki- hogy az egy telített kolesz, ''idegen'' nem mehet be, főleg nem vehet ki szobát 1 éjszakára sem. Akkor ezek a koleszokba csak ''úgy'' fizetés után simán be lehet jutni? Akkor ez inkább egy hotelre hasonlít
-
tildy
nagyúr
válasz Oreg_Nene #10 üzenetére
Tévedsz, ezeket a helzeket nem lehet full egy hónapra vgy többre kivenni, max napokra.
Kandokoliban egy ejszaka egy ezres /fo, kiveve ha van kolis ismerosod aki bevisz, mert akkor 500ft."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Oreg_Nene
tag
Kandó kolesz? Az melyik és hol van?
off: hogy állsz a külföldi úttal? Én valszeg május közepén indulok, bár fix melóm nincs csak elszántságom és némi manna de meg fogom próbálni''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
Oreg_Nene
tag
Olvastam a postodat Paladin ''Angliában az élet'' topicjában - ott írtad hogy hamarosan végzel a fősulival és megpróbálkoznál külföldön
-
Oreg_Nene
tag
válasz jakobkacsa #3 üzenetére
Bár nem ma írtál hátha olvasod
Meg tudnád nézni az árakat? Főleg az egszobás érdekelne, de ha akad vállalkozó kedvű nőnemű egyén aki kényszerítene a 2 ágyasra hát velem lehet beszélni Az a baj hogy e Ráday u. lenne nekem a legmegfelelőbb''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest