Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz k810 #23295 üzenetére

    Gyere át az S1 topikba, ott azért árnyaltabb képet kaphatsz róla.
    Tény, hogy nem a százezer feletti Garmin és hasonló márkákkal kell összevetni, és nem is igazán a profi edzéseket végzők meg a tájfutók eszköze, de szerintem hétköznapi használatra, lépésszámlálásra, alvásfigyelésre (nem orvosi) teljesen alkalmas.
    Nekem az S1 Active van, ami kicsit sportosabb és sokkal könnyebb, mint a fém házas S1, és csupán 35e Ft (pl. Euronics, vagy mstore.hu - Lurdy).
    Bármelyik magyar kártyával meg lehet oldani a fizetést. Vagy alapból hozzáadható a kezelő app-hoz a kártya (OTP, stb. - amiket felsoroltak), vagy kell egy ingyenes Curve maszk kártyát igényelni. Az úgy működik, hogy megrendeled, a Curve appban mögé teszed a bármelyik bank által kibocsátott bankkártyádat, és hozzáadod a xiaomi app-ban a fizetéshez a Curve kártyát. Onnantól el is lehet felejteni a problémát, a továbbiakban nincs vele semmi egyéb teendő, nem kell feltölteni, vagy bármi mással foglalkozni. Részletek a Curve topikban.
    Így használom fizetésre az órát hónapok óta, még soha sehol nem volt fizetési fennakadásom, ellentétben a telefonommal, amin ugye Goggle Pay fut.

Új hozzászólás Aktív témák