Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz moha77 #22600 üzenetére
Nekem van Huawei okosmérlegem.
A teszt összetétele (testzsír, testvíz) stb. valószínűleg nem pontos, mivel csak négy ponton mér. Állítólag azok a jók, amihez kézi mérő is tartozik, az viszont eléggé drága!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Diák66
őstag
Fitbit és Withings árait nézve valahogy nem akarok eddig elmenni. Valami kedvezőbb áru kellene, csak működjön valóban a szinkronizáció a google fitbe. 26e max amit rászánnék, csak jobb legyen. A huawei mérlege lenne szimpatikus a Xiaomi után, de az már egészen biztosan nem tud szinkronizálni és az appja sem érhető el a play-ből (igaz a samsung store tartalmazza) Ezekkel vannak tapasztalatok? Anker Eufy Smart Scale, TrueLife FitScale W4/W5/W6/W7, Eta Vital Fit 6781/Vital Body 6780/Vital Pure/Vital Trainer , Nedis WIFIHS10WT, Medisana BS 444/BS 430, Sencor SBS 8000BK, Beurer stb....
-
veterán
válasz Diák66 #22602 üzenetére
Alap Withings-szel mi a baj, amit linkeltem ?A felsoroltak között maximum a Beurer lehet pontos , a többi gyakorlatilag noname kínai trágya újrabrandelve, de Beurer bluetooth-os baba mérleg volt itthon, és köszi, elég is volt belőle.Az applikációt három hónapig bugreportoltam, mire használható lett, igaz, utána ment rendesen. Azt mondanám ,hogy vagy Withings, vagy semmi. Ezt legalább nem kell eldobni két év múlva szoftver support hiányában.
-
Diák66
őstag
Azért mert 26.000 Ft-ért nem ígér semmit... szó szerint (csak súly és BMI) és még a saját oldalukon is negatívan étékelik, szidják. A Withings Body Smart ami esetleg, de hát 42.000 Ft érte?? A TrueLife FitScale W6 ami egyelőre szimpatikus, az talán még beleférne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diák66 #22606 üzenetére
Egyszerű mérleg, 26 ezret nem is ér, azért írtam, hogy láttam már 17-ért is, de emag újracsomagoltként 14-ért vettem, érdemes figyelgetni, ha nem holnapra kell. Egyébként ez a mit ígér, mit nem dolog is érdekes. A Fitbit Aria 2 tök potens kis mérleg, fancy kijelzővel, jó anyagminőséggel. Csak épp minden harmadszori próbálkozásra képes felkapaszkodni egy kutya közönséges WLAN AP-re. A teszsír meg többi dolgot pedig szimpőlán behazudja. Mint kábé az összes ebben a kategóriában,. Ahogy írták is, ha komoly mérés kell ezekre, akkor OMRON, vagy a Withings csúcsmodellje. Magyarán, a tömeg az egyetlen, amit ezek jól tudnak mérni, a többi nettó kamu. Mondom ezt Aria 1, Aria 2 után, amelyekkel éveket töltöttem el. Ez a kis withings legalább a tömeget konzisztensen méri (és ha azt hiszed, hogy ez alap, akkor tévedsz sajnos), és szépen kapcsolódik, és szinkronizál. Az egyszerűbb néha több.
-
veterán
válasz Diák66 #22609 üzenetére
Úgy érzem, nem jött át. NE vegyél Fitbit Aria-t, mert az első konstrukciósan sz@r (kétszer állsz rá egymásután, akkor két kiló lesz a mérések között, és a második mérés csak a pontos, ezer panasz van erre), a második generáció meg a WLAN hálózatokkal kűzd, bár jól méri a tömeget. Withings, abból a legegyszerűbb ha spórolni akarsz, és oda szinkronizál, ahova akarod kábé, plusz használni kell, nincs vele macera.
[ Szerkesztve ]
-
Jimbo75
tag
Sziasztok! 3 használt óra között kellene döntenem aprón, mindhárom szép állapotú 25-30 k körül.
Melyik érné meg legjobban? Samsung Gear S3 Classic, Huawei Watch GT2, vagy Amazfit GTS2? Köszi! -
_csocso_
senior tag
válasz Jimbo75 #22611 üzenetére
Szia! A legfiatalabbat venném a helyedben, a Samsung már új korában sem lehetett túl acélos üzemidőben, lehet, hogy egy napot sem bír már ki, de valószínűleg a 4 éves Huawei sem a legtutibb már. Nem tudom, hogy mit vennék ennyi pénzért, de inkább fiatalabb, alsóbb kategóriás órát jó akksival.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Jimbo75
tag
Köszi mindenkinek
-
Ren Hoek
veterán
válasz moha77 #22600 üzenetére
Nem tudom EU-ban van-e, de en ilyet vettem 25$-ert. Sokkal pontosabb a regi merlegeinkhez kepest (-+0.02 kg kb), es az app szepen rogziti.
Batran ajanlom, szerintem hasznos. Pl megmutatta, hogy hiztam 2 kilot mikor elkezdtem salatat enni ebedre Mondjuk mert ehesebb maradtam es ketszer vacsoraztam.
[link]Ha jol latom otthon is van 12K HUF korul. Szerintem ennyit meger. (USA Amazonon 4.7-es az ertekelese)
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
az a gondom, hogy ahogy látom, ez a topik igazából csak a komolyabb órákkal foglalkozik...
Van itt valaki, aki használ zeblaze, haylou és társai 20E ft alatti/körüli órát? hozzájuk lenne igazából kérdésem, mert nekem piszkosul nem kell az a tudás, amiről itt írtok, éppen ezért nem fizetnék ennyi lóvét azért a pár funkcióért, amire nekem szükségem vanDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
hát ez az, ezért próbálkozom itt - de ott is megpróbáltam
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Lordus #22619 üzenetére
Volt már dolgod bármilyen "okos óra / perec" szerűséggel?
Tudod az a gond, hogy te is úgy gondolkozol mint az átlag user (én is) mikor még nem volt ilyen olcsó okoskütyüvel dolga: az időt bármelyik tudja mutatni, szinkronizál az órával, megjönnek az értesítések, mi baj lehet? Nem kell nekem "medical grade" pulzusmérés, iránytű, barométer, stb. Akkor minek fizessek?
Sajnos ez nem így működik. Az olcsó (nem is feltétlen nagyon) óráknál épp az ilyen alap dolgok nem működnek, vagy nem üzembiztosan. Esetleg az app olyan, ami "jár hozzá" (általában egy "gyűjtő app" van több márkához), hogy folyton kihal a háttérben, vagy épp megeszi a telefonod akkumulátorát.Hogy miért nincs mondjuk a Garmin-nak "csak órája"? Jó kérdés! Gondolom amiért én sem fogok már olyan telefont találni, amin egy lencse van (nem akarok se bogarakat, se holdat fotózni), közepes SoC (nem játszom telefonon) van benne, de azért nem egy szappantartóba faragott kijelző a design.
Nem tudom érthető voltam-e.
-
oba
addikt
válasz <Adamsky> #22622 üzenetére
Azért nem csak a Garminnak vannak használható órai. :) Én pl. évekig elvoltam a kis transzflektív kijelzős Amazfit Bipemmel, és ez a márka alapvetően használható órákat készít az olcsótól a drága kategóriáig is. Telefonálni meg messaging appokat lehet egy snapdragon 6-os szériás mobilon, semmi szükség alap dolgokhoz a 8 gen 2-re Persze az elektronikai hulladék kategóriát kerülni kell de azért vannak olcsó és alap dolgokra jól használható órák is.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Gyerek részére létezik-e olyan okos kiegészítő (karperec vagy óra), amivel tudnám nézni, hogy a gyerkőc merre tartózkodik. Óraként is funkcionálhat, de nem kell semmi extra funkció
Telefon nincs nála, sim kártya nincs.
Gondoltam már egy Apple / Samsung stb TAG-re, de azt meg nem viszi magával, egy okosórának pedig örülne.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! feleségemnek keresünk okosórát. fontos lenne az NFC meg hogy kisebb méretű legyen...feleségem csuklója elég vékony...tehát a nagyobb méretű órák nem mutatnak jól rajta...
Na meg, hogy ne legyen több százerzes nem szeretne drágát...csak nem tudom, hogy ez mennyire jár kéz a kézbe a két dolog -
anrb
aktív tag
Coros Pace 3: [link]
-
-
bazsimano
őstag
Igen, elnézve a palettát én is ezt szűröm le. Apple nem jön szóba...akkor megnézem még axiaomikat...garminnál meg én is azt láttam, hogy Lily ami nőcis ott nuku...
hááát ez van...igen NFC azért lenne...de akkor még nézelődök...
köszönöm !
jah mindenkinek aki reagált a feltett kérdésemre -
oba
addikt
válasz bazsimano #22631 üzenetére
Ahogy nézem a xiaomi pay és a Google pay is csak K&H banknál elérhető. Ha más banknál van akkor szerintem célszerűbb letenni erről és esetleg magával a mobillal fizetni kártya helyett. Vagy Apple watch, de ahhoz iPhone is kell és az óra sem filléres dolog.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Azért nem csak a Garminnak vannak használható órai. :)" - én sem állítottam az ellenkezőjét (a Garmin csak egy példa volt).
" ... a kis transzflektív kijelzős Amazfit Bipemmel ... " - az egy f@**a kis óra volt, jó ár/teljesítmény viszonnyal. Mára viszont már történelem. Talán már nincs is a Xiaomi/Amazfit-nek transzflektíves órája.
"Telefonálni meg messaging appokat lehet egy snapdragon 6-os szériás mobilon ... "
Igen, csak ott, ahol én nézelődök (kis telefon 70×150 -es befoglaló méret) ott nincs vagy egészen minimális a választék. -
oba
addikt
válasz <Adamsky> #22633 üzenetére
Tényleg nincs már transzflektív kijelzős óra,legalábbis az alsó árkategóriában. A te méretbeli preferenciáidtól függetlenül pedig igaz ugyanúgy a telefonos hasonlatom. Semmi szükség 4-5-600ezres mobilokra ahhoz, hogy alap dolgokat vállalható sebességgel el tudj végezni egy mobilon.
-
-
axioma
veterán
válasz bazsimano #22635 üzenetére
nem tudom mennyi idore terveztek, de azert en nem epitenek arra, hogy a mostani bankjanal mi nincs
egyreszt, ha fontos, me'g mindig megy a curve gpay ala, raiff kartya curve ala modszer (vagy revo feltoltes revo gpay ala)
masreszt, idovel johet a raiff gpay is
harmadreszt, valthat bankot mas okbol es ott meg van gpay akkor ujra cserelne?[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
Azért mielőtt leírjátok hogy mi hol nincs kérdezzétek meg a bankotokat. Én magyar kártyával (is) használom a Walletet, mégsem írtátok a bankomat/kártyámat.
-
bcl
senior tag
Erste/GPay is megy, telefonon is, órán is (GW5Pro)
(Hitel, és debit card is) -
Ren Hoek
veterán
válasz Drughi #22626 üzenetére
Varrd bele a taskajaba az Airtaget ejszaka
Viccen kivul, ez nehez kerdes, mert egyik oran sem megy folyamatosan a GPS, csak edzesnel. Persze idonkent kuld jelet, szoval hozzavetolegesen lehet kovetni az illetot... szuloi felugyelet appal, de csak akkor fogja frissiteni az adatokat ha hazaert. Akkor meg sok ertelme nincs.
Egy Apple Watch 6-7-8 vagy SE 2022 szerintem jo lenne erre. A regebbiekhez nem tudom, de a 8-hoz es az SE-hez mar nem kell telefon, regisztralhato pl a sajat Iphone-odra is, es kovetheted az aktivitasat mint Family member... de ez is csak akkor, ha Wifi kozelbe er az ora.
Ami ehhez kellene, ez LTE kepes ora, amihez viszont kell SIM kartya es aktiv mobilnetes elofizetes. Bar ezt mar egy olcso feltoltokartyas cucc is tudja havi par szaz Ft-ert. Akkor folyamatosan kovetheted akkor is, ha nincs otthon. (Persze azert ovatosan, mert a gyermeknel konnyen eljatszhato a bizalom, ha apuka trackeli a tudta nelkul, vagy a tudtaval)
*Ja ahogy irod nincs SIM kartya, akkor ez felejtos. Az mindenkepp kelleni fog, mert anelkul csak otthon latod mi a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
Strangers
tag
Sziasztok!
A " No 1 DT8 Max" órát ismeri valaki? Aki igen írna róla véleményt? Megköszönöm!
-
Lordus
senior tag
válasz <Adamsky> #22622 üzenetére
Igazából 4+ éve nyúzom a Mi Band4-esemet, amit 8E ft-ért vettem.
3 hét+ üzemidő
tökéletes összhang a telefonnal, nem meríti, minden infó megjön
tökéletes ár/érték arány számomra.
Sajnos az újabb Mi Bandek már meg sem közelítik ezt az üzemidőt.
Szóval ezért gondolnám és várnám el, hogy egy gps/bt hívás/újraélesztés... funkciók nélküli eszköz lehessen olcsóbb és alapfunkcióit tekintve használható is...
Kezdünk ott tartani, mint a telefonoknál pár éve. Fotózni lehet vele 200E-ért, de telefonálni, azt nem...[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Kbali
nagyúr
válasz Lordus #22644 üzenetére
A nagyobb kijelzős, GPS-es (használom is) GTS3 nálam simán tud 10-12 napot (ha kevesebb a GPS edzés, akkor többet is).
Ha nagyon az alapfunkcióra mész rá akkor érdemesebb hagyományos órák között is nézelődni (nem olcsóbbak, de ÓRÁK és tudnak BT-n hívást, üzenetet jelezni, stb... - ja és 2 év üzemidőt tudnak és cserélhető az elem bennük). pl: Casio GBD-200 -
Strangers
tag
A bemutató videó szerint minden olyant tud amit a sokkal drágábbak(pl EKG-t is) , nekem ami fontos lenne az a telefon hívások, bejövő fogadása és kimenő indítása. Sokat bicajozok a telefonom a bicajos táskában van ahonnan útközben macerás elővenni, ezért jó lenne az óráról indítani a hívást. Ez az óra 30 ezer Ft . Ha lenne javaslat ismertebb, bevált márkára azt megköszönném, nem ragaszkodok ehhez!
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
hagyomanyosat nem szeretnek, az van eleg
nagy kijelzo szamomra nem elony, tekintve hogy nagyobb (vastagabb) meret es nagyobb fogyasztas parosul hozza. ejszaka alvas kozben a mai napig is zavar meg a mi band4 is... valami vekonyabb kellene, bar tudom, hogy arra nincs is esely. igen, tudom, kompromisszumot kell kotni, olyan, smi minden szempontbol idealis, nem letezik...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest