Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Az normális hogy Garmin Fenix 6s medence után meghülyül a magasság mérő?
1 nappal utána is még -39m-t mutatott és csak újrakalibrálás segített rajta.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok ,még mindig keresek a lányomnak okos órát karácsonyra.
Sajnos fogalmam nincs ,hogy melyik a használható típus, modell. Amire kellene suliba ,edzésre vinné magával. Ne kelljen hozzá telefon (gondolom a sim kártyát fogadó modellek ilyenek), tmobil hálózatra jó legyen. Némi ütés és víz állóság jó lenne.
Én ezt találtam eddig:
KidSafe Prime 4G
KidSafe Vision pinkHasonló ,vagy ezek közül valamelyik órát tudnátok ajánlani?
Privire válaszolni illik.
-
drnet
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mivel jobb a GTR3 a GTR2-nél? Árban nem nagy a különbség, de ha minimális (vagy számomra felesleges) a különbség, akkor mégsem a drágábbat választanám.
Fontos számomra (és nyugtassatok meg, hogy mind a két típusra igaz): Ha be van állítva, hogy az óra kijelezze a bejövő hívást, és felveszem a telefonon a hívást, akkor normálisan (nem az órán, nem kihangosítva) tudok telefonálni. Valamint fontos az is, hogy minden telefonon lévő elmentett névjegytől bejövő hívás esetén a nevet írja ki, nem a számot. -
surgery
senior tag
Sziasztok tudnátok olyan okosóràt ájanlani aminek erős a vibra motorja? Androidhoz kellene mert volt egy pár okosóràm de mindegyik gyenge volt ebből a szempontból. Àr 90 ezerig. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Csongor Oszt
csendes tag
Szia!
A GTR2 tud fogadni BT-on hívást (ha a telefonon veszem fel, akkor csak a telefonon hallom. Én néha használom az órán keresztüli hívásfogadást is, pl. vezetés közben, mikor a mobil véletlenül valahol hátul a hátizsákban lapul, szóval nekem ez praktikus feature, rövid beszélgetésre jó).Úgy tudom, hogy a GTR3 nem tud BT-hívást fogadni, csak a GTR3 pro. De ezt erősítse meg más is.
-
veterán
GTR3-ban biztos, hogy jobb a kijelző, mint az elődben. Összenéztem sok mindent a médiában, mert kiemelten fontos volt, hogy jó legyen a panel benne, és ebben volt a legjobb (az 50 ezer körüli ársávban, persze). Az 1000 nit pedig önmagáért beszél. A felület fluid, bár az alkalmazott óraszámlapok ezt jelentősen befolyásolják. A gyáriakkal nem lesz gond, mindenesetre.
A GTR3 alkalmas arra, hogy jelezze a hívásokat az órán, amit kinyomni tudsz, vagy üzenettel elutasítani, felvenni tehát nem! Ebből adódóan semmi köze nem lesz a hanghoz. Mikrofon ugyan van benne, de ez az Amazon Alexa támogatáshoz kell (amit hazai régióval nem tud). A hívott neveket is megjeleníti, nem csak a számokat.
A GTR3 Pro már más tészta, ott fel is tudod venni a hívást, és beszélni vele. Ott trükközni kell a beállításokkal, ha nem akarod, hogy alapesetben a csatlakoztatott óráráól beszélj a hívás fogadását követően. Emellett az üzemideje is majdnem fele a sima GTR3-hoz képest, cserébe egy picivel nagyobb kijelzőt, és egy kábél semmire nem használható WLAN modult tud felmutatni. Szerintem nem éri meg a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
drnet
aktív tag
Az elmúlt 2 órában csak az Amazfit órákról olvasgatok, és nézek videókat. A GTR3 már magyarosított a GTR2 (úgy tudom) nem. Tetszik, a GTR2-ben, hogy vezetés közben tudnék rajta beszélni. Nem kell elővenni a telefont. Valamint a GTR2-re lehet zenét feltölteni, és telefon nélkül BT fülessel zenét hallgatni. Ezt a 3-as sorozatnál csak a pro tudja.
Árukeresőn csak Amazfit GTR 2 Sportot találok. Ez különbözik valamiben a GTR2-től?[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
GTR3 sima az butított a GTR2-höz képest. Ha jobbat akarsz, akkor GTR3 Pro-t kell választani.
GTR2-ben nincs magyar nyelv (GTR3-akban már van), de van háttértár.
GTR3-ban nincs, azt csak a pro tudja.A sport annyiban különbözik, hogy nem fémszürke a széle, hanem fekete, meg más a szíj. Tudásban ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Remélem beválik. Én is a GTR2 Sporttal szemezgetek hetek óta, de csak nem akart lemenni az ára (hiába ott az új modell). Black fridaykor meg lemaradtam az akcióról, pedig 28-ért azonnal megvettem volna. (A magyar nyelv hiánya nem gond, meg az app attól még magyar úgyis.)
Utána kezdtem el nézegetni az újabbakat, és akkor láttam, hogy a GTR3 nem jobb, (nekem a háttértár lenne a lényeg, így ki is esett), és a következő lépcső már a GTR3 Pro, de azt meg én is drágállottam.[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Èn is nézegettem a Xiaomi órákat milyen erősen rétegnek?
-
qltsar
veterán
GTR 2 Sportom volt. Kettőt ledaráltam, egyik alaplaphibás volt, 3 hét használat után 15 óra alatt lemerült, úgy, hogy az AOD-n kívül semmilyen funkciót nem használtam. Csere után a következő óra egyszerűen beázott. Itt elengedtem a GTR2 vonalat, váltottam Xiaomi S1 Active-ra, ami 2 hét alatt beázott.
Mellékesen jegyezném meg, hogy egyikben sem úsztam , se nem dolgozom extrém körülmények között. Sajnáltam az Amazfit vonal elengedését, mert a PACE-em kb. mindent is túlélt.
Most 1 hónapja van egy GW 4-em, eddig még húzza .
[ Szerkesztve ]
-
siletto
tag
Sziasztok!
Amazfit GTS4 modellt használ itt valaki?
Még mindig a női óra/100e keresésben lennék
A GW5 kis méretben még úgy láttam, éppen beleférne, de nagyon rosszakat olvastam az üzemidőről. -
Csongor Oszt
csendes tag
Remélem, elégedett leszel vele.
Az elején szépen mindent be kell állítani, összekötni az alkalmazással és minden szép és jó. A Zepp tud magyarul, nálam pontos és hasznos kimutatást készít az alvásról, légzéskimaradásróll, ami fontos lehet annak, akinek apnoéja van. Hogy az óra nem tud magyarul.... OK, ez tény, viszont az a kb. 5 angol szó, ami az ikonok mellett megjelenik, nem jelent fennakadást. -
tibike8
őstag
válasz Csongor Oszt #20869 üzenetére
Na, most már tud magyarul is? November végén még nem tudott. Illetve egy kis része volt magyar csak. A 4.4-es verziót használom ami még a Mi Fit volt. Az még full magyar.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lépészszámlálók ügyében itt kérdezzek vagy van hozzá külön topik?
Kislányomnak szeretnénk egy egyszerűbb lépészszámlálót, hogy tudja figyelni, mennyit lépeget illetve tanulni az órát. Semmi extrára nincs szükség.
M4 és F1 Plus
közül melyiket ajánlanátok jobban, melyik a megbízhatóbb?Köszi a válaszokat
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Ma megérkezett az új Venu 2
Kalandos elsőre úgy tűnik az alsó gomb kicsit laza .A deezer alkalmazás frissítése beakadt így nem tudok mást telepíteni , kétszer csináltam gyári beállítások visszaállításat , mobilrol is töröltem az appot semmi .
[kép] mit számol amikor még az kezemen nem is volt az óra ?
-
jano_77
nagyúr
válasz Dwatti #20877 üzenetére
köszi az infót.
egy kérdés még, hogy ezek ha nincs telefonja, attól még a lépész számot azt számolja ugye!? max nem menti el az applikációba - de erre nem is hiszem, hogy szüksége lenne még.
Most már az FitPro M5 és FitPro M5 Plus-t nézegetem. (előbbi OLED, utóbbi IPS)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Bosek
csendes újonc
Sziasztok!
Amazfit gtr 3 pro és huawei watch gt 2 pro jelenleg ugyanannyiért (60k) kapható. Tudásban és üzemidőben melyik a jobb? Mi 11 telefonom van, ez tudná tölteni a huaweit, a zafír üveg is csábító, de el tudnám ezeket engedni, ha a gt3 pro okosabb. Miband4-et váltana, így zöldfülű vagyok a témában, köszönöm. -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni! Sosem volt meg okosoram, viszont most ezen valtoztatnek. Nem tudom mely funkciok azok, amelyek fontosak lennenek vagy jo, ha benne van az oraban. Viszont, ami nekem fontos lenne, hogy jelezze, ha uzenetet kapok (whatsapp, messenger inkabb) es ezekre tudjak is valszolni. (akar potyogve is...mar ha van ilyen opcio). Ha hivnak akkor fel tudjam venni. Nem feltetlen fontos, hogy az oran keresztul beszeljek. Bar nem lehet hatrany ez sem, ha rovid hivasrol van szo. Kb ennyi lenne, ami feltetel az en oldalamrol
Arban 60k kornyeken gondolkodom max. Azt hiszem ebbe az arba a Samsung Watch 4 belefer. Latom, hogy sokan az Amazfit orakat ajanljak. Annyira jok vagy ar/ertek aranyban jok? Egy Sasmung A52S-el lenne hasznalva. (Mar, ha ez fontos)
Elore is nagyon koszonom!U.i.: bocsi az ekezet-nelkulisegert
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Nőnek keresek okosórát, amely fehér, vagy rose gold színben is kapható.
Keret kb. 40-45e ft.Lényeg :
-szögletes forma,
-viber, messenger üzenetek megjelenítése,
-hívások kezeléseandroid telefonhoz kellene.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szkorhetz
őstag
Nekem GT2 Pro van, apósnak sima Gtr3.
Fluidabb, pattogósabb az amazfit rendszere, az app viszont sokkal jobb a Huawei-en, a funkciók kb ugyanazok, de a felhasználói élmény sokkal jobb amazfit oldalon, üzemidő picit jobb a huawei oldalon (7 vs 9-10 nap).
Én a Gtr3-at venném, de szebb a huawei és a másfél éves órám kijelzőjén tényleg nincs még hajszálkarc se és a GPS is pontosabb Huawei oldalon.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Húgomnak keresek "okosórát". Karperec nem kell neki. Alap dolgokra használná, semmi extra nem kell. Egy P30-cal használná. Keret 20-25k.
Faternak is kellene, de olyan, amin keresztül BT-on tud hívást fogadni és telefonálni is. Létezik ilyen az is 20-25k körül? Neki ez lenne a fő szempont. Ha nem létezik ebben az árkategóriában ilyen, akkor mi lenne az első ajánlható óra?Köszönöm.
-
surgery
senior tag
Auchan webshop én tegnap megrendeltem igen jó az àra a Xiaomi S1 nek.
[link] -
BiP
nagyúr
válasz tibike8 #20887 üzenetére
Ugyanarról az appról beszélünk?
Mert nálunk teljesen más verziók vannak. Feleségem telefonján 7.1.3 volt, most frissítettem 7.3-ra. Magyar maradt.
Nekünk sose volt 4.4, (igaz, csak szeptember óta van), de talán 6.x sem.(Androidos, a Play áruházban Zepp (formerly Amazfit) )
[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Hahooo
Erre vki? -
GEPESZ66
veterán
Ha Samsung telefonnal használom az okoskarkötőt (Huawei Band 7), akkor a telefonon lévő gyári időjárás appal szinkronizál?
Ha igen, akkor azon is engedélyeznem kell majd a frissítést, mivel nálam az Időkép app van letöltve a telefonon az időjáráshoz. -
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
GTS3 szuperül megy egy iphone készülékkel is?
Átnyálaztam a fórumot és talán ezt venném barátnőmnek ( vagy gts4 mini )
Magamnak nagyobb a kérdés: GTR 3 Pro vagy valami hasonló -
z0d1@Ku$
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest