Új hozzászólás Aktív témák

  • fo_di

    őstag

    válasz hoodoo86 #5395 üzenetére

    köszi szépen, ez egy elég részletes válasz, még meg kell emésztenem :)
    ezek nem is mennek központi egység nélkül? (mivel mennek? valami sima kétirányú rf, vagy z-wave, vagy micsoda? ha véletlen z-wave, nem mennek egy számítógépbe dugott stickkel?)

    a termosztátomat z-wave-esre akarom cserélni éppen, így ha már veszek z-wave eszközt, azokat kezdtem el nézegetni, de még nem jutottam sokkal előrébb magamtól se :)

    egy ilyet találtam még magatól, ami talán gateway nélküli: Z-Wave Me Dimmer Set Everlux, ZME_05433, és a manual szerint azt tudja, amit én akarok, de nem vagyok egészen biztos benne

    az tényleg látszik, hogy darabonként 50 euró elég borsos, szóval ezt még át kell gondolni (meg kitalálni, mennyit mondok meg belőle az asszonynak :p )

    a kapcsolható körtét azért nem akarom, mert akkor a mostani kapcsolókat nem tudom tovább használni, mert ha kikapcsolom a kapcsolót, onnantól hiába kapcsolgatom gépről, nem kapcsol vissza, és nem hogy a családot nem veszem rá, hogy kis távirányítókat nyomkodjanak a kapcsolók helyett, vagy a telefont, de nekem sincs ehhez kedvem, a számítógépet extraként akarom a rendszerbe vinni, nem szükségletként

Új hozzászólás Aktív témák