Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    válasz fo_di #47493 üzenetére

    De van, én pontosan tudom hol van, viszont nálam egyedileg gyártott fa borítás veszi körbe a teljes ablakot - amit sajnos az asztalos a kérésem ellenére nem mágneses felső résszel látott el, össze van lamellóval ragasztva minden eleme, szóval én ezt max akkor bontom és alakítom majd át, ha elromlik :D
    Ha meg tudnám bontani, akkor nem is lenne kérdéses hogy amit linkeltél már menne is bele :)

    #47498vampire17
    Átgondolom köszi a tippet.
    a 0.5 is még elég sok nekem szerintem. Padlófűtésnél az a gond, hogy nagy a tehetetlen tömege így mire eléri a 0,5-ös értéket már annyi energiát tárol hogy további 0,5-el simán túlnyomja még miután kikapcsolt.

    #474954D4M
    Én ~ 1 éve rágtam bele komolyabban magam a témába, akkor pl. daikin és más nagyobb gyártóknál nagyon sokat kerestem és sehol sem találtam. És gépész barátom is megerősítette, hogy a legtöbben egy max értéket adnak meg.
    Egy 20 fokos jacuzzi felfűtés tóbb órás procedúra, ez alatt télen sokszor van leolvasztási fázis is - de meglepően gyorsan végzi el ezt a gép.
    Egyébként gépész barátom sem hitte el, hogy működni fog, nekem is érdekes az, hogy egy kisebb hőleadó felületű hőszivattyú hogy üzemel ilyen jól ( és ráadásul sokkal halkabb is mint egy azonos teljesítményű duplaventis daikin ).
    Amit én használok az Aquark márka.
    Nem akarom szétoffolni a topikot, hiszen ez messze nem idevágó téma, szóval ha bármi kérdésed, véleményed van, írj nyugodtan privibe - de nincs az az isten, hogy a hőszipkás fórumba beírjak, mert darabokra szednek - sokan egyszerűen nem hiszik el, hogy jól üzemel ez a rendszer nekem meg nincs időm arra a győzködésre. Meg igazából senkit sem akarok rábeszélni, hiszen egy Pana/Micu. rendszer biztos hogy sokkal jobb ennél (voltam télen Japánban, tényleg mindenhol ez a két típus megy és látszólag bevállt - és ha valahol, akkor Japánba költenek a minőségre és tökéletes rendszerekre).
    Nekem üzelemel hibátlanul, télen 30e-nél több áramot nem evett, a komfort tökéletes és még olcsó is volt.

    [ Szerkesztve ]

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák