Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3092 üzenetére
mindennek van célja. legalábbis eddigi életemben minden rossz (vagy legalábbis a fontosabbak) mind jóra fordultak. a melóhelyen is. egy szuper helyen kezdtem, nagy összetartás, de át kellett mennem egy másik osztályra, ami ennek az ellentéte volt. viszont vittem magammal az ott "megtanult" dolgokat, és erőltettem, amennyire tudtam. miután egyre többen elfogadták, és a főnök se baszogatott érte, jött a vezetőcsere, és most ismét ugyan annál a nagyfőnöknél vagyok... csak épp közben a másik oldalról is tanultam sokmindent. úgy érzem így utólag, hogy a sok kellemetlenséggel együtt jobban jártam, hogy át lettem téve a "mindenki által utált" osztályba.
kb. 2 héttel ezelőttig azt hittem, nem lehet olyan, hogy legalább pár óránként ne jöjjek fel a ph-ra. a reggeli mellett végigolvastam az off éjszakai termését, meg írtam is. aztán az informatikai szabályzat erőteljes emlegetésse mellett a vezér bekeményített, azóta a netre alig mentem fel, és a melóhelyről nem ph-ztam. viszont sokkal többet tudtam dolgozni, és már a jelenleg futó 4 témám mindegyikének látszik a vége. a ph-ra csak délután/este jut időm... de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor lehet, hogy ismét napközben is megoldható lesz a kultúrált feljövetel.
úgyhogy fel a fejjel, próbáld meg meglátni a kihívást, és ne menekülj előle.
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Remek iPhone Xr, 64GB, Red, független, iMazing ellenőrzéssel, hibátlan működés ! 59.990.- !
- Jonsbo UMX4 fekete aluminium számítógép ház
- használt kinect eladó. 3999 ft / db
- 29.Lenovo L440 laptop Processzor:4200M Memória: 6 gb SSd:180 Billentyűzet:angol Akku jó töltő erede
- 1.Lenovo L460 laptop Processzor:6300U Memória: 8 gb SSd:180 Billentyűzet:magyar Akku jó töltő ered
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest