Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
Nyomasek Bobó ihlette:
Ha kiborul a tejjel teli sajtár,
Lehet hogy felmegy majd a sajt ár.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
nagyúr
válasz szőröscica #81303 üzenetére
a legbátrabbaknak haragos pistával...
ez a magyar dolce vita, na
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
na már le is került a gipsz. nem mondom hogy jobb vót mint lött, de azért van mit javulnia még az tuti.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
parandroid
félisten
Nézem időnként a hírekben a ksh statisztikákat, és mindig gondolkzom rajta, hogy a valóban fontos adatok mellett, mint a születések, halálozások, természetes fogyás, vagy születési arányszám mellett rendszeresen közlik a házasságkötések számát is. Ez miért olyan fontos adat, hogy a többivel egy lapon említendő? Mit mutat ez pontosan, ami közérdeklődésre tarthat számot? Illetve ha már ez releváns, akkor miért nincs ott mellette a válások száma, vagy részletezi, hogy ebből mennyi az első házasságkötés (egyik, vagy mindkét fél esetében)? Mert azt értem, hogy a dajcstomi, meg a rogánanticili, meg a lölö, meg úgy a konzervatív oldal jellemzően néhány évente pörget egyet-egyet a számlálón, de ez pontosan miért is jó nekünk?
Másik kérdésem is ide tartozna, hogy a klasszikus családmodell (anya+apa+gyerekek), az ilyenkor módosul anya + apa + gyerekek + apa macája + anya új pasija + anya régi pasijának a korábbi két házasságából hozott 5 gyereke + anya korábban házasságon kívül-belül szült 3 gyereke 4 pasitól + apa hímringyója + apa ereszcsatornája + anya örökölt lamborginije vonalon? Csak mert ezek után nem igazán értem a felháborodást, amikor két férfi / nő akar együtt felnevelni egy gyereket… Ráadásul ha engedélyeznék a melegházasságot, kicsit az is lökne a számlálón. Bár a kormánypárti belső kör szerintem egyedül több házasságot köt évente, mint amennyi lghdtv+ személy összesen van az országban.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #81313 üzenetére
mert házasodni jó dolog
persze nyilván ez egy idejétmúlt statisztikai adat, már semmire (pl. gyerekszületés) nem lehet belőle következtetni.
de a vízállást is beolvassák még a rádióban, pedig az már akkor sem érdekelt senkit, amikor még érdekelhetett volna valakit[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Tothgera30
Ármester
Milyen jó is az mikor a távhő 6. havi számlát rosszul számol el, és a végrehajtó küldi a 10 ezres csekket. A dologban a poén az hogy nem ismerik el a hibát, és csak hárítanak. Fura is volt akkor egy 3 ezres csekk, de hát az user hisz a szolgáltatónak. Persze van rá kemény 69 forintos kamattartozás.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #81313 üzenetére
(Lamborghini)
-
parandroid
félisten
Nósitt, serlokk. A sok szándékos elírásból gipsz nélkül csak egyet veszel észre? Vagy anyu belenézett a monitorba, és ezt szúrta ki rögtön, mint ismerős szó?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #81318 üzenetére
nem, én erre az egyre vagyok allergiás, a többit leszarom
-
Hold
őstag
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
erdey_a
addikt
-
7
addikt
válasz parandroid #81328 üzenetére
Viszont ha egyszer igent mondasz neki, akkor hódomiglan, hódodiglan.
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #81330 üzenetére
úgy tűnik, a szóviccek kitartanak karácsonyig vagy hódvégéig is
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
NoLF