Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz parandroid #73061 üzenetére

    " polgári szolgálatos katona" -> Ezt a minibol rogton levettuk :)

    En csak egy evet voltam az Aper-be pecsi letemre, es olyan skilleket vettem fel amit mashol nem tanulhat meg az ember. Valamint ugye csak 12 honapot voltam, de ket evet tudnek meselni rola.

    Megtanultam pl, hogy a gyalasoval, hogyan lehet osszeszedni osszel a faleveleket.

    A loszer raktarbol a ladakat, hanyfele keppen lehet atpakolni ugy vegteleszer, hogy a vegen minden ugyan oda keruljon mint amikor reggel elkezdtuk.

    Hogyha minden nap jon meleg kenyer a kenyergyarbol, akkor miert kell mindig a tegnapit enni?
    ( kevesbe fogy es konnyebb szeletelni, ha mar szaradt kicsit)

    Faradt motorolajjal, hogyan kell "lefesteni" az M-zarolt jarmuveket egyszer minden evben, hogy jobban nezzenek ki.( igen a gumikat is le kellett)

    A lakatnyaban ketto darab tabori villanyszerelo pozicio volt ket emberre, ami ket "teljesen felszerelt" teherato biztositott. Eloszor be is csokiztam, hogy majd minden hadgyakorlaton ott leszek, de gyorsan megnyugtattak, hogy az enyebnen se valto es feltengely.

    Ezt kovetoen at is vezenyeltek a balatonberenyi tiszti udulobe, ahol csepego villanybojlerekkel es kiegett izzokkal hadakoztam valamint a nudista strandon a steget szereltem ossze meg szet.

    Telephely ugyelet helyetteskent, hogyan lehet csendben leszivni a naftat azokbol a jarmuvekbol, aminek eppen az orzesevel kene tolteni.

    Barmely nap kiszokni sorert a Shell kutra, ugy hogy barki megkerdezne, hogy hova mesz, ha meg is kerdeztek, csak azert hogy hozz nekik is.

    Mit nem lehet szeretni ebben? Parancs, hazamat szolgalom!

    A minin es is gondolkodtam magamnak, de nem fer bele harom gyerekules.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák