Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Kiküldtek nagyanyámnak egy számlát túlfizetésről az Északmagyarországi Regionális Vízművektől. Visszajár pénz. Tízezernégyszáz. Bejöttem az ÉRV helyi ügyfélszolgálatára, behoztam a levelet, értesítőt, számlarészletezőt, nulláscsekket, hogy akkor most mi is lesz, mert nagyanyám otthonba került, nem tud intézkedni már. Azt mondták, hogy kifizetik készpénzben a túlfizetést.
    Adtak egy meghatalmazás formanyomtatványt, hogy az kell. Elmentem aláírattam nagyanyámmal, letanúztam két tanúval, majd megfáztam, nem mentem sehova. Ma megint elkirándultam az Északmagyarországi Regionális Vízmű Zrt helyi ügyfélszolgálatára, előadtam ismét hogy mi a helyzet. Odaadtam az intézkedésre feljogosító kéttanús meghatalmazást. Kérdezi az ügyintéző, hogy el lett e már indítva a kifizetési kérelem. Néztem bután, erre,kérdezi a kolléganőjét is, az mondja, hogy lehet hogy nem. Jó, akkor elindítják a kérelmet, de az lehet hogy hosszabb idő, lehet egy hónap is. Mondom egy hónap?? Megint jöhetek vissza harmadszor? Nem, hónap, egy óra. El kell ugyanis küldeniük Kazincbarcikára az ottani központba emailben, és általában egy óra múlva jön válasz, hogy ok, a kazincbarcikai központ engedélyezi, hogy a saját számlájuk alapján a salgótarjáni ügyfélszolgálat pénztárából kifizessék a pénzt. Mert tízezer fölött kell a barcikai központ engedélyezése...
    Vajon ha nekem kéne befizetnem, azt is ilyen középkori szintű bürokráciával lehetne megtenni, vagy befizetni azonnal lehet bárhol?
    Úgyhogy most ülök az ügyfélszolgálaton, és várom hogy szóljanak hogy Kazincbarcikán felébredt a megfelelő ügyintéző, és megengedi a tarjáni ügyintézőnek ennek a kivételes nagyságrendű hatalmas összegnek a kifizetését.

    És mindenki nagy meglepetésére már vissza is igazolták. Alig volt negyedóra. Kellett még öt azaz öt aláírás mindenféle iratokra és bizonylatokra, és megkaptam a pénzt. Most nem is tudom hirtelen mire költsem, vagy vegyek inkább belőle teslarészvényt.

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák