Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz szőröscica #64911 üzenetére

    Rosszabbul mikor megy? Kinek mikor rosszabb? A választások környéki videókon ahol járták a szegény falvakat, szépen látszik az hogy kinek mi a fontos. Hogy a vályogviskóban tüzelőre, meg ételre nem telik neki, az nem annyira fontos, mint hogy a fantommigráns millióktól védje meg őket a földre szállt istenük. És mielőtt azt mondaná valaki hogy az ő véleményük nem olyan fontos, mint egy nagyvárosi diplomásé, az a gondolat pont a szavazáskor bukik meg. Egyébként pedig a nagyvárosi diplomások közt is vannak sokan akik a legfontosabbnak azt tartják hogy nehogy seggbedugja őket a fantommigráns. Ha ők elszegényednek, de nem dugta őket seggbe, és ezt az agyába égetik naponta 2000-szer, akkor leszarja hogy szegény lett, mert megvédték őt az istenei a migránsoktól. És istenhívőkkel nehéz más véleményről érvekkel vitatkozni.
    Plusz amint látjuk, amíg "világútlevél" van mindenkinél, és le nem zárják a határokat, mint régen, aki úgy érzi rosszabb, szépen elköltözik. Mint ahogy te is megemlíted. Szóval nehéz ám egy egységes nagy tömeget összehozni úgy, hogy annak valódi hatása legyen. Ebben speciel egyetértünk.
    Az pedig hogy milyen törvények borítják a bilit? A netadós tervezetet ugye "a nép akarata" szerint elkaszálták abban a formában. Jött a következő lépcső: vasárnapi boltzár. Meghozták, bevezették. Majd ismét "a nép akarata miatt" megváltoztatták. Most a harmadik fokozatnál tartunk: bármilyen kontroll vagy akadály nélkül meghoznak egy törvényt. Innentől mi vagy ki áll útjukba? Sokan nem gondolnak bele, hogy ezek szépen fokozatosan meglépett dolgok. Kísérleteznek, minek milyen hatása van, és jön a következő lépés. Nem az a lényeg, hogy a munka törvényben hol milyen változás van. Ez már arról szól, hogy most már érzik sokan, hogy ha bármit megtehentek, akkor meg is fogják tenni. Semmi nem korlátozhatja őket benne. És ez a veszélyes, nem a propaganda álhíreiben özönlő migránsok.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák