Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz BlacKSouL #64909 üzenetére

    Szerintem akkor lesz valtozas, amikor elkezd az orszagnak rosszabbul menni. Nem azert fognak fellazadni az emberek, mert elfogadnak egy ujabb gyoker torvenyt, vagy mert felhuzzak a huszadik teljesen felesleges stadiont. Mert ez ellen eddig sem lazadtak, lett munkajuk, sokaknak tobb penze lett, tud venni egy autot, elmegy nyaralni, van laposteve otthon. Ez a kormany marha nagy szerencseje, hogy egy ilyen idoszakban kerult hatalomra, es az elozo kormanyok altal itthagyott romokon nem volt nehez javitani - meg ha el is loptak hozza a magannyugdij vagyont tobbek kozott. Az sem volt eleg olaj a tuzre...

    Ha lesz krach, es megugrik a munkanelkuliseg, nem tudjak fizetni a lakbert, stb, na akkor lesznek szerintem szignifikans tuntetesek. De valoszinuleg akkor sem a tuloratorveny, vagy az epp aktualis agymenes ellen.

    Es nem kellett kerulnom sem, hogy tentikelni menjek. :) sot, ha nem tetszik itthon, felallok es ugyanezt a munkat elvegzem Londonbol vagy az US-bol.

    Te elmentel tuntetni, vagy csak a forumon nem tetszik, ami tortenik? Vagy a ho fogsagabol nem sikerult kiszabadulnod? Rohadt sokan sirnak, hogy igy szar, ugy szar. Lehetett szavazni, most meg lehetne tuntetni, megbenitani a varost, figyelmet felkelteni, stb, megis alig vannak kint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák