Új hozzászólás Aktív témák

  • olloczky

    senior tag

    válasz Pttypang #55057 üzenetére

    Randomra beleolvastam a topicba és ezt pont megláttam. Miskolci vagyok, rendszergazda végzettséggel, jelenleg ált.iskolában vagyok rendszergazda. Szeptemberben jelentkeztem egy kazincbarcikai céghez, ahova hálózati szakembert kerestek. Ciscoból már van papírom meg ez a téma érdekel leginkább, jelentkeztem. 160at írtam nettóban.

    Az intrejún kb teljesen hülyének állítottak be, mert olyanokat kérdeztem amiket pont nem tudtam és, amikről tudtam, hogy kb 2 hét beletanulni. Érteni kellett szervizeléshez (hp vagy dell hivatalos szerviz volt ez a cég, amiről az álláshirdetésben szó sem volt), szerverhez teljes körűen, aztán a hálózat része tervezéstől kivitelezésen át a karbantartásig. Asszem napi 8-9 óra munka, de ha úgy van meló akkor tovább bent kell maradni, vagy hétvégén bemenni. 110et adtak volna. Az egyik ott dolgozó fiatal srác is bent volt az interjún, és mikor megtudta, hogy 160at kértem, kinevetett, hogy még ő sem kap ennyit.

    És itt kapcsolódik a mondandóm a kommenthez amire reagáltam. Aki hülye.. Meg szintén ez a srác mondta, hogy amikor éppen vmi laptopot szedtem szét, hogy ennek készségszinten menni kell (ez volt a kulcsszavuk..) mert ő nem fog felettem állni és magyarázni hogy mit hogy kell. Na mondom akkor jólvan köszönöm. Ilyen munkahelyi környezetbe menjen az akinek két anyja van és egy utcában laknak :)

    Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

Új hozzászólás Aktív témák