Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tiv83us #52982 üzenetére

    Valamikor az elmúlt napokban gondolkoztam azon, hogy túl sok időt töltök az internet magyar vonatkozású részén, erre most jön Bede mai cikke a négynégynégyen. Na most amellett, hogy a ph-t meg tudom magyarázni további három magyar nyelvű oldal van kitéve a kezdőlapomra. Ezek közül az index borzasztóan közel van ahhoz, hogy az origo és a hvg sorsára kerüljön, de időről időre bedobnak valami egészen jó kis cikket a 110 minősíthetetlen fos közé, ami miatt maradok. A 444 egyelőre mindenképpen marad, egyrészt a linkelthez hasonló tartalmak miatt, másrészt mert gyakorlatilag a hajdani szánis mentalitást hozzák a gyorsposztok, és főleg a kommentek, ami még egyelőre inkább szórakoztat, mint bosszant. A komoly hiányosság, hogy mobilon nehezen olvasható, jó lenne egy legalább olyan minőségi app, mint amilyet az index összehozott. A harmadik a sorozatjunkie, aminek német és angol megfelelője is lenne, ellenben kedvelem az oldal hangvételét, ugyanakkor teljesen érdektelenek számomra a magyar nézettségre és a magyar sorozatokra (pláne a tehetségkutatókra, és valóságsókra) hivatkozó posztok, szóval itt a legvalószínűbb az átállás a közeljövőben valami angol nyelvű változatra. Német is szóba jöhetne ugye, de a fenntartásaim pont ugyanazok ezzel szemben, mint a magyar oldal esetében, le se szarom, hogy mi történik a német tévében... Szerencsére a netflix és az amazon szinte mindent tud hozni, ami érdekel, legfeljebb kis késéssel.

    Az utóbbi hónapokban (illetve talán másfél évben) amúgy is sikerült jelentősen lecsökkentenem a gép előtt töltött időt (ezúton is köszönöm azoknak, akik szurkoltak, hogy a wowról is le tudjak jönni, jelentem, már lassan egy hónapja teljesen tiszta vagyok, és előtte is minimális energiát fordítottam csak rá).

    Hozzátok azért még naponta párszor benézek, de jellemző módon az egyetlen cikk(sorozat, vagy típus), amit nagyjából rendszeresen olvasok a ph-n, az rudi hazai pályája. Értelemszerűen ugye az informatika lenne a másik olyan terület, ahol célszerű lenne idegen nyelvű (főleg angol) tartalmakból tájékozódni.

    Ja, még egy káros szenvedélyt sikerült összeszednem, az pedig a 9gag, de ott esténként gyorsan átpörgetem a nap legjobbjait, és az a húsz perc általában elég is belőle.

    És hogy ne csak rólam szóljon a topik, mert a végén még valaki az én blogomnak nézi: ti miket néztek napi rendszerességgel, ami esetleg mások érdeklődésére is számot tarthat, illetve amire mindenképpen szántok időt, akkor is, ha amúgy tök zsúfolt a napotok?

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák