Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #52138 üzenetére

    Nekünk az előző melóhelyemen volt egy sales office Frankfurtban, ahol dolgozott egy tanzániai srác. Ő is elég sötétbőrű. Fiatalkora óta kint él, tehát németből mondhatni anyanyelvi, angolul jó, tanzániul még nem hallottam beszélni.
    Na de a lényeg, hogy a cég annyira sóher volt (és a japó ügyvezető akkora fajgyűlölő volt) hogy a srác mikor egy alkalommal jött hozzánk Frankfurtból repülővel, nem küldtek érte kocsit Starjánból, nem is bérelhetett taxit céges költségre, csak ha sajátra akart volna (120 km), de mondták neki, hogy jut el BKV-val a Stadionokig, és ha akar jöjjön busszal. Hát eljött. Azért a tarjáni buszpályaudvarra már elment elé kollégám. És ő mesélte, hogy Willy leszállt a pesti buszról a "parasztelosztóban", a kisebbségijeink meg rögtön elkezdték méregetni. "Ó dikk nézdmá g.ci milyen n.ger. Halljakmeg ez feketébb mint a Dezső. Menjünkmá közelebb nézzük meg he, ijjajj, more milyen fekete."
    Kollégám 145 kilós, 199 magas, ő mondta hogy nagyon elkezdett röhögni, de mondta hogy inkább elémegy, pedig csak 50 méter volt a távolság a busz és a kocsi között, nehogy meg akarják nézni hogy belül milyen lehet.

    Egyébként vele voltam '12-ben Barcelonában tárgyalni, és este elmentünk szétnézni a partinegyedben, majd véletlenül besétáltunk egy helyre, ahova nem mehettünk volna be ingyen, mert 40 € volt a pénteki beugró, előre kellett regisztrálni hogy jegyet vehess, és általában is 30-35 percet kell sorbaállni a bejutáshoz. Na mi a tengerpart felől bementünk még 22:30 körül, amikor még ki volt bérelve valami privát céges bulira. Csak ottragadtunk. Engem is csak valamikor 2 után kísértek ki, nade ki gondolta délután 7 körül mikor egyáltalán elindultunk a 32 fokban, hogy majd odakeveredünk egy ilyen dress code-os helyre. Ami nem tartalmazta a rövidgatyát-sportcipőt ;]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák