Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz EQMontoya #51812 üzenetére

    Játékhoz miért kell asztali?

    Hadd ne kérjek elnézést azért, mert mások az igényeim. :)

    Engem a WoT totálisan hidegen hagy, de az azért zavar, amikor például a Witcher 1-nél (!) időnként grafikai hibák vannak Intel HD3000-en, vagy a Dawn Of War 2, Pillars Of Eternity futtatása közben maxon pörög az X220-am ventije. Az általam játszott (vagy jövőben betervezett, ami pont nem a legújabb csiliviliket jelenti -> gyakorlatilag már csak GoG-on veszek akciósan játékokat) játékok 80-90%-ára elég erős a noti, ettől még nem akarom kinyírni a hűtését, alaplapját szándékosan.

    Az asztalim sem egy erőgép (három magos Phenom II, Radeon HD7750, 8 GB RAM), mégis kb. annyiból megvolt, amennyiből mások eGPU-s rendszert építenek. Ráadásul jelenleg mindenre elég, amivel játszani akarok rajta.

    Most épp úgy gondolom, hogy megengedhetem magamnak az asztali gép luxusát, még úgy is, hogy nem kapcsolom be túl gyakran. Van, hogy néha úgy általában kényelmesebb az asztali gép és a 24" SPVA monitor elé ülni, mint a notit használni.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák