Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz szőröscica #47232 üzenetére

    En spec imadom lutont. Kis, csaladias repter. Mondjuk nekem Magyaroszagon is jobban bejott ferihegy 1, ferihegy 2t nagyon nem csipem.

    bobsys: igen, terhessegi cukorbetegseg miatt akarjak inditani. Terhessegi cukorbetegsegtol nagyobb lehet a baba ( egyelore nem az) , leallhat aplacenta ( normal range-ben van) , es halva szulethet a gyerek. A gond az, hogy mig Nemetorszagban protokoll erre, meg Magyarorszagon is , hogy NST 36. hettol, vagy befektetik a kismamat, itt egyik sincs, se kotelezo NST/CTG, de az se, hogy befektetnek az embert es monitoroznak.
    Lehet a kovetkezot a nemeteknel szulom :D:D:D - vicc volt.

    Amikor eloszor lattak az ertekeim, azt mondtak, hatarertekek, es nem tudjak megmondani volt-e gond korabban. Azt tudom, utolja 3 eve neztuk Magyarorszagon, akkor jo ertekek voltak meg. Probaltam kideriteni a tavaly nyari mutetnel milyen ertekek voltak itt, senki nem tud semmit. Szoval fogalmam sincs type2 vagy nem type 2. Remelem nem.

    Most egyelore hatarertekek kozt van a cukrom, ami jo, de akkor is is ilyet mondanak, hogy egyik nap meg lehet jo a doppler altal mutatott ertek, masnap meg siman gond lehet. Erre azt mondom, miert, most a 34. heten nem lehet ugyanigy gond?

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák