Új hozzászólás Aktív témák

  • Verus

    senior tag

    válasz ladybug #17855 üzenetére

    Persze, nem érdekel senkit az, hogy mondjuk nekem is ennem kellene valamit vagy mondjuk inni egy kávét vagy akármi is. Ez a legrosszabb, hogy arra nincs időm sokszor, hogy egyek. Van amikor rengeteg időm van, akkor bezzeg semmi sem sürgős és senkinek nem kell semmi.

    Bubu: Negyedévet zárok, minőségirányítási rendszert építek, sőt még ma a karbantartóval is ki kellett mennem egy címre, mert valakinek nem volt jó, ha nincs ott valaki aki az ügyeiket is intézi. Aztán még várjam meg az embereket akik majd egyszer csak méltóztatnak befáradni a kocsikulcsért, meg várjam meg azokat is akik majdcsak bejönnek a szerszámaikért. Velük meg pláne nem lesz könnyű, mert most tudják meg, hogy az elhagyott szerszámokat jövőhéten levonjuk a bérükből. A bérszámfejtés majd csak jövőhéten jön, most csak a számlák és az ügyes bajos dolgok. Á, azért ma már nálam is kiborul a bili....

    fokukac: Nekem csak azzal van a bajom, hogy a kedves ügyfelek néha olyan bunkó módjára viselkednek, rámcsapják a telefont, cirkuszolnak, hisztiznek, toporzékolnak, mintha én nem is azért dolgoznék, hogy nekik ne legyen annyi munkájuk. Próbálok rugalmas lenni, nem stresszelni, nem a szívemre venni a dolgokat de ami sok az már sok. Lehet túlreagálom, lehet túl érzékeny vagyok, de én csak azt szeretném ha rám is tekintettel lennének. Én sem vagyok gép és nem dolgozok ki semmit pillanatok alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.

Új hozzászólás Aktív témák