Hirdetés
- PlayStation 5
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #1049 üzenetére
Sajnálom, hogy lemaradtam
bolondember: dobjátok a padlóla le?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
VoDaFoNe
aktív tag
lassacskán majd eltűnök
ramius: legyél pozitív[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #1054 üzenetére
és? magamat visszahallgatva nekem iszonyú tájszólásom van... ÉS? vagy úgy is mondhatnám: oszt?
ezt add össze: értelmes diplomával (vegyész) rendelkező, szakmájában (szintén vegyész) dolgozó, falusi parasztgyerek vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #1056 üzenetére
Nemleszekgonosz Nemleszekgonosz Nemleszekgonosz Nemleszekgonosz Nemleszekgonosz
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Xelo
addikt
megvettem a Hellgate: London-t. feldobom a XP x64 Edition-ömet és belevetem magam a zombigyilkolászásba yihiii.
jajj milyen kocka vagyok, ilyennel belevágok a beszélgetésetekbe[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
nem földműves, csak parasztgyerek. nem mindegy meg tudom különböztetni a kacsát a libától, nem ijedek meg a melótól, értelmesen és logikusan gondolkodom (!), és tudom, hogy milyen ízű az igazi paradicsom, vagy dinnye. traktorunk pedig sose nem vót, csak egy robikapa (amibe pont most vettem röpsúlyt, mert '93 óta elkopott...)
bubu: miért? megtorlástól eddig se kellett tartania senkinek, úgyhogy monnyad hirtelen
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #1062 üzenetére
Csak rá akartam világítani önismereted magas szintjére, de közben köddé váltak elmém sötétjében az akkor megfogant gondolatok - ez már vajon az öregség jele lehet?
Ramius: Nincs az a gyógyszergyári kapacitás, ami kiszolgálhatná elmém fénytelenné váló barázdáit fényesítésileg
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #1065 üzenetére
Vazzeee... Ismersz...
Ramius: Még attól is rosszabb
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #1069 üzenetére
pedig hidd el, hogy van bűvön. bisztos sikerült kicsit visszafognom magam.
most viszont erősssen gondolkodom egy eeepc beszerzésén. meg hogy elmegyek megfürdeni, mert az jó.
-
Bubu79
addikt
Remélem nem ugyanazt a fószert látod, akit én is... Ahogy elnéztem génállományának szerves részét képezi a foto-antigén
-
csapos2
addikt
válasz bolondember #1069 üzenetére
Akkor te is jobbágy vagy.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
Ahham - sok kicsi tükörbe... Emlékszem régen egy nagy tükünk volt, aztán jött ez a fickó és azóta sok kicsi van...
-
csapos2
addikt
válasz bolondember #1075 üzenetére
Mindig is gyanús voltál...
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
-
ngabor2
nagyúr
a keretet mondjad, de ne azt, hogy "minél olcsóbban"...
amúgy fon + sd-kártya ez alá már nehéz menni...
de ha pécében gondolkodsz, akkor egy használt p3, oszt csókolom. ilyenek vinyóval már 6-8k-ért vannak, debrecenben is, de marhára csodálkoznék, ha kecsón és környékén nem lennének. pl
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #1072 üzenetére
Ááá, inkább hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Ramius
őstag
válasz ngabor2 #1083 üzenetére
Nemtudok saccolni, egyelőre az a lényeg, hogy minél kevesebbet fogyasszon, és ne legyen kávédaráló hangja
Ha látom az árát el tudom dönteni, hogy hanyattvágódjak a fotelommal együtt, vagy rábólintsak.
Najó mégis saccolok: 30k környékén álljon meg.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
BlacKSouL
addikt
Sose gondoltam volna, hogy így tudok örülni ennek a nyamvadék buboréknak. Anyám mondja tegnap hogy néha elment a net. Tegnap este itt ültem, nekem semmi baja nem volt. Ma mondja apám hogy többször megszakadt a net, de aztán visszajött. Kaja után ülök a géphez, látom nincs hálózati kapcsolat. Biztos porszívózáskor kiesett a csati. Körbenézem, semmi. Próbálom matatni, nem. Újraindítom a gépet, az mindig segít, most nem. Kihúzom, bedugom a hálókábelt, semmi. Ki-bekapcsolom a kábelmodemen a gombot, látszólag minden ok. Na, akkor kapcsolat javítása.. Semmi. Nem érhető el DHCP. Parancssor, ipconfig renew: nem sikerült megújítani. Ekkor majdnem kezdtem bepánikolni. Nézem modemet, minden irány, kommunikáció rendben. Akkor /release, majd /renew. Voilá, egyszercsak lett hálózati kapcsolat Megörülök. Épp lőném rá a netet, mikor megint elszáll. Megőrülök. Na, mondom akkor hálókártyának annyi. Integrált. Alaplapcsere? Az vinne procit, ramot, mindent. Ennyire jól nem keresek, és még az első havit sem kapom meg csak jövőhét után. Na, akkor eszembejut, hogy ZoneAlarm néha frissülés után lelövi az svchost-ot. Kikapcsolom, meg a Nodot, antispy cuccokat, minden fölösleget, semmi. /release/renew, semmi. Pánik indul. Megint Állapotfelmérés, azt mondja az apróbetű: ha a Javítás gombra nem javul meg, akkor a hálózattal van a problem, nem a számítógépben. Fény kigyúl. Hálózat= PC+modem. de modemet már néztem, az nem jelez hibát. Volt már vele gond? Igen. Sikerült megoldani? Igen. Hogyan? Reseteltem. És most megvolt már? Nem. Na, próba. Konnektor kihúz, egy percet fekszik az ágyon, csendben imádkozik. Konnektor visszadug. Ledek szerelmesen összedörgölőznek, ki-kigyulladnak a pici szentjánosbogarak. Öntesztje lefut, Standby-ra kapcsol, ezzel egyidőben monitoron fent linkelt buborék felbukkan.
Ágy széléről feláll, ésNa menjünk bulizni!!
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
No látom senkinek nem hiányoztam.
Najó egy bolondnak igen.
Egy bolond nem cisnál nyarat[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
simán kijön. feltéve, ha a szappantartó-méret nem feltétel.
egy ilyenbe:IBM 300GL P2 számítógép IBM 300GL P2 számítógép
Garancia:
180 nap
Ára:
5 900 Ft (20 % áfával)belepasszítani egy baráti méretű vinyót (április közepén lesz egy eladó 250-esem ), felmász rá valami linuxocska, oszt csókolom... elérés hálón keresztül, monitor se kell. 20 alatt meg is álltunk.
-
FehérHolló
veterán
Finomra sikerült a paradicsom leves. Elfogyasztottam mind az 1 litert.
Igen, cukrosan eszem, kövezzetek meg!Skynet is real. It's called Google.
-
Racecam
nagyúr
Néz.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #1095 üzenetére
ha rám hallgatsz:
reszelsz a tésztára egy kis sajtot (ízlések és pofonok, szvsz sok sajttal még jobb!), majd rá a forró levest... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Édesen, offkorz.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
válasz BlacKSouL #1093 üzenetére
Hm...
Jó ajánlat, ezen még elgondolkodomTbs: mit is? Csak visszaolvastam. PArdon, ctrl+f , tildy, keres.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs