Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bck.ek
tag
Üdv, érdeklődnék , hogy ezzel az obival mi mindent tudnék kezdeni?
Előre is köszi
-
bck.ek
tag
válasz JackFeryll #14369 üzenetére
bocsi ezt lehagytam , 70mm-től felfelé gondolkozom :S
szerk: és zoomobi , fix egyenlőre elég a 50mm 1.8
[ Szerkesztve ]
-
bck.ek
tag
Üdv, erről valakinek esetleg vélemény? Obi
-
bck.ek
tag
Üdv, találtam egy 58mm átmérőjű "halszemet" aminek a mérete egyezik a EF 18-55mm IS II szűrőméretével és rá is megy, 18mm-en tényleg rengeteget változik a szög, egyetlen gond van vele a fókusz, nem tud ráfókuszálni, lehet ezzel vajon vmit kezdeni, esetleg van olyan obi amivel ez kompatibilis lehet? :S
Küldök róla egy képet.
-
bck.ek
tag
Üdv, tervezek venni az év vége körül egy Tamron 70-300 tele nonMacro-t addig is pedig valami olcsóbb macrot szeretnék vásárolni , és az lenne a kérdésem hogy megérné-e egyáltalán beszerezni előbb a macros obit , vagy elég lenne csak majd a sima 70-300 at megvásárolni. (természet, táj fotózás)
Az alábbi 2 objektívet néztem, valamelyikről valakinek vélemény? esetleg más hasonló árban lévő hasonló tulajdonságokkal rendelkező objektívről tapasztalat? az alábbi kettőről keresgéltem neten teszteket és nem sok különbség van a kettő között.
Sigma 70-300 Macro
Tamron 70-300 MacroVálaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bck.ek
tag
Ha a macrot már kitárgyaltuk valakinek uwa előtétlencsével kapcsolatos vélemény ajánlás?
-
bck.ek
tag
Udv , kernek egy kis segitseget , lassan eljon az ido hogy vennek egy tele objektivet eddig Tamron SP 70-300 VC USD volt a kiszemelt de igy elsore nem merek ennyi penzt kiadni erte , es azt de tudom hogy megerne-e ennyit kiadni erte , esetleg tudnatok ajanlani vmit 40-50 ezer forintos ertek hatarig? hasonlo 70-200 vagy 70-300 as atfogassal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Batch programozás
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest