Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Automobilista 2
- Battlefield 2042
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
k1csi
senior tag
válasz d_runk #11966 üzenetére
Nálam nem jön be ez a miniatűrös kinézet (meg amikor az elmosódott háttér dominálja a fotót, mintha az lenne lényeg/középpont), de akinek tetszik hajrá.
Egyébként a 24mm-nek a lényege nem ez lenne, hanem hogy a témával úgy ki tudod tölteni a fotót, hogy valami nagyobb dolgot is be tudsz tenni háttérnek (megint anélkül, hogy a háttér dominálna).
Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/
-
RolXX
tag
válasz d_runk #11964 üzenetére
Nem gondoltam, hogy 50mm-ről fotózták a linkelt képet
Csak volt egy kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy akár egész alakos portréba is szűk legyen a dof és sokan nem értették a kérdésemet, ezért mutattam egy példát. De ez nem jelenti azt, hogy pont focimeccsen akarok sportfotózni, csak a dof volt a lényeg.Gondolom akkor az egyik válasz az, hogy fényerős telével nagy gyújtótávon lehet ilyen kompozícióban ilyen kis dof-ot produkálni.
A Brenizer módszert megnéztem, majd egyszer kipróbálom
Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
toto76
tag
válasz d_runk #12059 üzenetére
Köszönöm.
Elolvastam mindkettőt. Egy kis pontosítás, egész konkrétan az autófókusza áll le egy kisebb/enyhébb nyomástól , de a canon szerint ez nem hiba, firmware frissítéssel orvosolják.
A külföldi tesztekben igen jókat mondanak róla, no meg igen előnyös áron tudnék hozzá jutni újonnan.
toto
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest