Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    válasz Klemice #6553 üzenetére

    Ez meg a másik, hogy a kitobit csak akkor raknám fel én is ilyen összeállítás mellett ha 35mm alatti obi kéne. Mert 50mm re egyértelmű az 50/1.8 ha meg a 35mm-es perspektíva kell akkor azt nagy valószínűleg meg tudom oldani lábzoommal, és csinálok az 50-ból 35mm :D - persze tudom, hogy nem ugyanaz de azért ez igen költségkímélő megoldás és azért működőképes -. Ha meg nem is az 50/1.8-at használnám véletlenül valamiért, de biztos az 55-250-et használnám 55mm minthogy a kitet :U .
    Na most ebből ki lehet következtetni, hogy kb csak tájkép-nél és igen ritkán használnám a kitet - és még rajtam kívül sokan sztem - aminél az IS nem sokat dob a képen mert úgy is vagy 10000 ágra süt a nap vagy állványozok, vagy még egy szoba belsőt fényképeznék nagy látóval akkor is állványt használok úgyis. Szvsz gondold át alaposan.
    És nem karlak én lebeszélni a Tamiról mert szerintem ennyiért vállalható és jó kis lencse bőven. Mint mondtam én is olyat tervezek telének, de az én vázamba van stabi és AF motor is, és azért ez így sokat javít a helyzeten. És én csak azt mondom amit én tennék a helyedbe ha nekem is Canonom lenne meg az a felszerelésem ami neked.

Új hozzászólás Aktív témák