Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
Van egy HP LaserJet 4050N-es nyomtatóm. Az vele a probléma, hogy bekapcsoláskor fel akar egyből venni papírt (lehet hallani ahogy a gumi súrlódik a papíron, illetve sikerül is begyűrnie neki), valamint nyomtatásnál több lapot vesz fel a papíradagolóból. Szerintetek mi mehetett tönkre benne?
MrCsiT: Nekem az említett első oldaladon lehet választani operációs rendszer verziót is, és ki is adja a drivert Illetve nekem egyszer jött szembe egy Lexmark, ott nem volt driver hozzá, de a vista driver-el vitte szerencsére. Linkelem azt is neked a nyomtatódhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Csavarnyuzo #10019 üzenetére
Igen, normálisan van benne. Amint bekapcsolom, elkezd egy másodperccel később fordulni mint a négy egyszerre, és felveszi a lapot - egyszerre többet is. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
Teko001
őstag
válasz Csavarnyuzo #10037 üzenetére
Értem. És ennek köszönhetően vesz fel nyomtatáskor is több papírt? Illetve csak addig forog, amíg bekapcsol, utána már ha előröl vesz fel papírt nem, csak ha tálcából. Esetleg tudnál mutatni egy fotót róla, mit keressek?
-
Teko001
őstag
válasz Csavarnyuzo #10040 üzenetére
Kijött az az egy oldal. De mivel egyből felvett utána még egyet, illetve közbe szép lassan húzza be a többit is, így majdnem kijött még egy üresen, viszont mivel többet vett fel így a harmadik elakadt.
A másik hiba pedig az, hogy amikor kiírja hogy checking printer (például felnyitod a fedelét, és visszazárod, vagy csak simán bekapcsolod), akkor is elkezdenek forogni a papírfelvevő kerekek, és elkezdi felvenni a papírt, majd szintén elakad.
-
Teko001
őstag
válasz MaxxDamage #10230 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.