Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Az előzetes eredmények alapján akkor nem lesz érdemes egy GTX295öt lecserélni erre? Mert ahogy nézem, lassabb lesz, a DX11 meg nem hiányzik.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz fatallerror #12017 üzenetére
Ráadásul 2db Csak beszélni nem lehet róla.
-
deicide
veterán
válasz fatallerror #12020 üzenetére
Úgy értem, eredményeket mondani, specifikációkat, ilyesmi
2560x1440-hez kell az erő.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz fatallerror #12023 üzenetére
Tapintásra azt mondanám, hogy fém, csak fekete.
-
deicide
veterán
válasz TESCO-Zsömle #12061 üzenetére
Hát, én hiába mondom, ha a többségnek elég az is, amit egy tablet/smartphone nyújt. Emiatt én is jóval többet kell fizessek a 780akért
-
-
deicide
veterán
A PC exkluziv címeket ez gondolom nem érinti, a többi pedig mostanság is konzolport szinte mind. Vagy lefelé butítani nehéz egy játékot? Egyébként nem gondolom, hogy annyira erős lesz az új generáció, hogy egy mai 7870/7950/670/680 és a következő nemzedék ne vegye fel vele a versenyt. Csak ugye ez a VGA vásárlók kis százaléka, akikért biztosan nem fognak portolni, a nagyobb tömeg a középkategóriát veszi inkább, ott elég sokan fognak inkább a konzolok felé fordulni, ami szintén a PC játék elhalását vetíti előre. De azért már párszor temették a PC-t, mint játékplatformot...
-
deicide
veterán
válasz KillerKollar #12086 üzenetére
Biztos, hogy 240 körül lesz, pontosat nem mondhatok holnapig, de látom, hogy mennyiért kaptuk a gyártóktól.
A Titan-nál ~250 dollárral olcsóbb, de az előzetes specifikációk alapján ahhoz közeli teljesítménye lesz. Azért az nVidia csak tudja, mit hová érdemes áraznia, hogy fogyjon.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz TESCO-Zsömle #12095 üzenetére
Az lesz reális, igen.
-
deicide
veterán
Új információk alapján akár 200K alá is beférhet a 780, bővebbet majd holnap.
-
deicide
veterán
válasz TESCO-Zsömle #12114 üzenetére
Pár gyártó benézte az árat, most küldtek új listákat, amiben már barátibb szám szerepel.
-
deicide
veterán
válasz Tökmindegy #12140 üzenetére
-
deicide
veterán
válasz Tökmindegy #12145 üzenetére
Holnap mérek egy kártyával alapon is, ma már nincs energiám.
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz ViiiiktorOC #12157 üzenetére
Igen, ahogy a 780-é is.
-
deicide
veterán
válasz ViiiiktorOC #12165 üzenetére
115k-120k bruttó környékén várható az előzetes árak alapján.
-
deicide
veterán
válasz westlake #12702 üzenetére
Még az nVidia képviselője is azt mondja egyelőre, hogy nincsenek az árak véglegesítve, csak közvetlenül a 19-i start előtt lesznek. Nekünk is van úton Asusból, de fenntartással kezelem azokat is. Október elején megkapom én is a 780Ti-k helyett a 980akat, de hogy minek, azt nem tudom, 2 hónapja nem játszottam, nincs időm.
-
deicide
veterán
válasz westlake #12713 üzenetére
Nekünk is megadta az Asus az árat, de nem rakjuk ki, egyrészt mert sérti az NDA-t bármi info-t megosztani, másrészt pl. a 780Ti esetében anno az ár, amennyiért az Asus elindította Tajvanról a cuccot és amennyibe végül került, mire ideért, volt közte -140 USD
A valós árak ennél biztosan alacsonyabbak lesznek.Jack@l: félreértesz, nem eladom őket, becserélik szőrén.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz westlake #12766 üzenetére
De még mindig nem tudja senki, sem az EVGA, sem az MSI a végleges árakat. Az, hogy a bolt kiteszi a jelenlegi, a gyártó által publikált árakat a honlapjára, semmit sem jelent. Mind az EVGA-val, mind az MSI-vel napi kapcsolatban állok, feltételesen kezelik az nVidiától kapott árakat 19-ig.
-
deicide
veterán
válasz westlake #12775 üzenetére
Egyrészt ezzel sértik az NDA-t, de ez más kérdés. A helyzet az, hogy kirakják azt, ami az aktuális info a gyártótól. Ha holnap azt mondja nekik a gyártó, hogy ne $600-ból, hanem $500-ból árazzanak, mert az nVidia ezt mondja, instant csökken az ár 24 ezerrel legalább. Ez minden launchnál így megy.
-
deicide
veterán
válasz westlake #12777 üzenetére
Az NDA-t azzal sértik, ha publikálják, ha neked privátban elmondja, az nem gond.
Én "megszívtam" a 780-al annak idején, megjött az Asus a megjelenés előtt 2 nappal, megvettem az akkor aktuális áron, aztán megjelenéskor szóltak, hogy darabja 150 dollárral olcsóbb, mint amit addig mondtak. Azt a hihetetlen sok papírt, amit gyártottunk, mire lesztornóztam a számlát, átáraztam, kiállítottam az új olcsóbb árról, szívás volt. Kár persze nem ért, de azóta fenntartással kezelem a megjelenés előtti árakat.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Eldőlni látszik az árkérdés, nekem lett igazam, Asus a start előtt csökkentett, gondolom megkapták nVidiától a végleges árakat.
kb várható nettó kisker árak:
Asus ref 970: 88+áfa
Asus ref 980: 143+áfaLive fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
És megjöttek az Asus kártyák, nyilván nem írhatok róluk semmit, de készlet lesz az országban, az már biztos.
-
deicide
veterán
válasz KillerKollar #12903 üzenetére
Mindenféle előnye ellenére az AMD jóval kevesebb kártyát ad el, beszélgettem az nVidia képviselőjével, hasonló a trend mindenfelé, nálunk pl 72%-on áll jelenleg az nVidia és 28%-a csak az eladott kártyáknak AMD. Nyilván torzítja a képet, hogy ennek jó része belépő szintű kártya, de a felsőházban is hasonló a helyzet. Szóval értem én, hogy jobb, de valamiért az end-user jobban szereti az nVidia-t.
-
deicide
veterán
válasz KillerKollar #12914 üzenetére
Hasonló áron lesz, mint a 780Ti, hasonló teljesítménnyel, ott mi a probléma? Az, hogy milyen mögötte a chip, miért fontos? Vagy adják olcsón, mert olcsóbb gyártani és csináljanak saját maguknak konkurrenciát egy 780Ti kaliberű kártyával jóval annak ára alatt? Saját vevőiket szopatnák, akik megvették azt, nem fognak ilyet tenni, egyszerű kereskedelmi logika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Gaming notebook topik
- Tippmix
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Renault, Dacia topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest