Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #28400 üzenetére
A Days Gone indításakor a ps studio mozgóképén láttam a változást, tényleg jó lett a hdr.
Nálam is ki volt kapcsolva, mert csak rontott a képen. -
nagyúr
-
szabeska
addikt
válasz #15779328 #28399 üzenetére
Nem teljesen ide tartozik, de windows esetében is ugyanúgy működik a HDR beállítása, mint pl PS-nél, hogyha a HDR-t bekapcsolom, akkor az LG Oled-en alacsony feketeszintet kell állítani? Mert pl win10 alatt a HZD-nél ponthogy a Magas opció volt a nyerő szemre, más játéknál pedig az Alacsony Azért is zavaros nekem az egész, mert a kártya ugye HDMI 2.1-es, ilyen esetben nem tudom, mi változik pl. Jahm, RGB full 12 biten megy ki a jel, a tv is kezeli ezt.
[ Szerkesztve ]
F1
-
-
őstag
-
-
válasz Garsza #28336 üzenetére
Ma én is tudtam pár perc erejéig kiprószálni az új Bakkerfíldet. Ugye ez béta, ráadásul trágya DX12, tehát az első teljes bejárásig a shaderek optimalizálása folyik, így nem mérvadó.
Indításkor átdobtam low beállításokra, mentem pár percet, aztán átraktam high-ra, ott is bohóckodtam pár percet. Ugyannem igaz, hogy a gépigény hasonló, low-on 144-et tartja az 1%, high-on 93-at tudott tartani. Ok, gsync miatt semmit sem venni észre, vaj sima, ráadásul mint tudjuk béta és fos DX12, így elsőre teljesen elfogadható.
Ilyen az msi ab log erről a pár perces, 2 féle beállításos menetről:Frametime milyen szép lett a high-ra kapcsolással
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz zebra_hun #28421 üzenetére
Nekem 1440p minden max, a HBAO van egy HBAO FULL opció is ám szóval az a max max! 100fps+ De elég uncsi meg esetlen az egész, a sniper mintha szunyogokat lőne ki nem is skúlot
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
válasz AsakuraDave #28422 üzenetére
Ennyire nem merültem bele. Ennyi időm volt. Majd a kész verzióval folyt köv. Azt se tudom mikor jön ki. Kedden állok neki az egész gép átszerelésnek, új lap, vga padozás... Vannak tervek ;)
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #28423 üzenetére
Melyik Apex lett? Mint az enyém?
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Igen, Z590 Apex. Ez nem 5 perc lesz, kicsi kuckóba van zsúfolva minden, le kell engednem a vizet. Utána jön az oroszlán része, nem ismerem az Asust, mire azt kiismerem...Majd kérdezek
Előtte a könyvét átnyálazom. VGA padozást is egybe megejtem. -
Laraxior
titán
Nekem is van itthon de nem szedem szet ezert a VGAt, banyaszat nelkul felesleges padozni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #28428 üzenetére
Mé nem megy bele a mostanija?
Csak a pcie4.0 nem lesz elerheto neki elvileg.[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
válasz Garsza #28431 üzenetére
Ne vegyél XI Hero-t, mert ott nem a legjobb a VRM, ott a 6/7 gen. óta nem változtattak rajta, XI Apex-et keress.
A legjobb Z390 VRM azon a lapon van, a memória OC meg azon a legjobb.zebra_hun: Dehogy, az csak annyi, hogy ott van fent a memória mellett, oda lett kivezetve, ennyi.
Előnye, hogy könnyebb hűteni. Hátránya, hogy fűti a memóriát, főleg az, amelyik majd bal oldalon lesz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #28432 üzenetére
Dimm2 csak pcie3.0 tud.
Le van irva a manualban, hogy melyik m2 csati honnan veszi a savszelt, cputol, vagy chipsettol.
Nem olyan egyszeru ha sok nvme ssd-d van, neadjisten ket vga is, akkor aztan lehet kotogetni, es meg a biosban is kell piszkalni, hogy jo legyen a leosztas. Szivtam is amikor betettem a 6600XT-t.
De szerencsere mar redukaltam az ssdk szamat is.
Jo kis alaplap, kiveve hogy vga cserenel nem lehet hasznalni az igp-t, ha esetleg vga nelkul maradnal."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
-
Garsza
veterán
válasz keIdor #28436 üzenetére
Giga hátam megé sem. Egyetlen Giga termékem volt eddig egy 850 táp amiről kiderült hogy gondonk vannak a szériával. Szerencsére ki tudtam belőle szálni és egy 5k plusszért vettem helyette egy corsairt 7 év garral.
Akkor inkáb marad a jelenlegi memóriák jól mennek és 5 vagy 5.2GH nem nagy difi.
Nem rég volt egy Extrem hirdetve azt bánom már hogy nem vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Garsza #28431 üzenetére
Felesleges attol magasabb orajel jatekra.
En is valtottam, de csak az ujdonsag miatt. 5GHzen ment a 9900KS, de kb semmit nem vettem eszre a cserebol. A ramjaim jobban mennek, egyszerubb a tuning, a giga lap hamar osszehanyta magat oc-nel, az apex nem nyafizik kb semmiert.
De csak tenyleg akkor ha hobby... Amugy tok felesleges. Mint ahogy csikosló ur is bizonyitotta a tesztjeivel, hogy 4.8GHz, vagy 5.4GHz...nem oszt szoroz. FPSt még mindig a VGA fog adni.
Ha a ramok nagyon gagyik akkor talan, de ahhoz nem kell uj alaplap, ha nem tud magas orajelet, akkor jo az alacsony idozites is. Ugyanaz az eredmeny."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz keIdor #28433 üzenetére
Laraxior szintén:
Köszi az infót. 2 db nvme van nekem, egy kicsi (256Gb) a Windowsnak, 1 db nagy (2Tb) a mindennek. Akkor megy úgy, ahogy eddig. x8 x4 x4. Van időm még keddig. 1200-es topikba majd kérdezek, ha elakadok ;) 10-es gen.-nél nem aktív a direkt cpu-ba huzalozott foglalat sajnos.
Garsza:
Aorus Extreme és Master brutál jó. Nem is olcsó kategória. Olvass utána. Apex szintén nagyon jó, de ha a Z390 is olyan mint az 590, vigyázz, 2 memória foglalatos! Neked 4 van ;)
Én csakis kedvtelésből váltok lapot, tökéletes játékra és normál felhasználásra a mostani. -
-
válasz #15779328 #28445 üzenetére
;) Nem tervezek. A lehetőséget így megtartom, lehet lesz haveri körbe ilyen és kipróbálom. Esetleg nem drágán apróról, aztán elpasszolni. Szívesen kipróbálnám, nem szólom le. Nem is dícsérem ;)
Jól remekel nálad a Ti-n a Bf2042? Nálam így béta létére kevésnek bizonyul a sima 3080. Bf5-öt kiszolgálja, de ez nagyobb falat egyenlőre. Arról volt szó, ugyanaz a gépigény. Kíváncsi vagyok 3080Ti vagy 3090 alatt hogy muzsikál.
Ubi:
Csak viccelek :)
-
törölt tag
válasz zebra_hun #28446 üzenetére
A mai napom azzal telt, hogy beraktam a szelepvezérlőt a Gehl-be, amit 410e forintért újitattam fel, és mint egy szökőkút úgy spriccelt egyenesen felfelé, mert egy 25 forintos tömítést már sok volt nekik berakni, ez 6 óra munkámba került kicserélni, és a csíkot amit húztam a térkőre még kész sincs!
Ennyi időm volt a bf-re.
Ubi82
Semmi pluszt nem ad, ahogy a rocket a z490-ben.[ Szerkesztve ]
-
válasz #15779328 #28448 üzenetére
Azt hittem próbáltad. Nekem is ennyi időm volt, már melóból írok. Ahogy nézem, kihasználná a játék a 3080Ti-t ;)
Jobb tuningpotenciálért cseréltem, persze hogy nincs plusz ;) 18 fázis, 90A, ez tetszik, illetve a hülye ram tuning hobbim. Az volt a másik ok. Gondolom így már érthető ;) 300Watt felett instabil feszt ad, azért az a lap nem erre lett tervezve
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest